Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας: Πιστεύουμε ότι οι εξαγγελίες της νέας διοίκησης θα γίνουν πράξη και δεν θα είναι απλές κουβέντες εντυπωσιασμού

Η ανακοίνωση της ομάδας μπάσκετ της Καβάλας με την οποία χαιρετίζει τη νέα διοίκηση της ΕΟΚ και φροντίζει να της υπενθυμίσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις της

Ευχές για καλή δύναμη στο νέο πρόεδρο και το ΔΣ που προέκυψε ύστερα από τις τελευταίες εκλογές στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, εκφράζει με ανακοίνωση του ο πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Βαγγέλης Παππάς.

Ο σύλλογος χαιρετίζει τη νέα διοίκηση, που όπως τονίζει εκλέχτηκε με μεγάλη πλειοψηφία και φροντίζει να της υπενθυμίσει τις προεκλογικές εξαγγελίες της οι οποίες θα πρέπει να έχουν Πανελλαδικό χαρακτήρα.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας αναφέρει σχετικά:

«Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ανάμεσα σε δεκάδες ομάδες του επαρχιακού μπάσκετ, χαιρετίζει την με μεγάλη πλειοψηφία νέα διοίκηση της ΕΟΚ.

Πιστεύει ότι όλες οι εξαγγελίες δεν ήταν απλές κουβέντες εντυπωσιασμού και θα γίνουν πράξη, αφήνοντας πίσω το χθες και ανοίγοντας διάπλατα το αισιόδοξο αύριο του Ελληνικού Μπάσκετ.

Το οποίο σε κάθε περίπτωση, δεν μπορεί παρά να έχει Πανελλαδικό σχεδιασμό ξεκινώντας από τις περιοχές μακράν του κέντρου!

Με μακρινές πάσες το Ελληνικό μπάσκετ μπορεί να γίνει Όμορφο – Σύγχρονο – Δημιουργικό

Καλή δύναμη στον νέο πρόεδρο της ΕΟΚ κύριο Βαγγέλη Λιόλιο και σε όλα τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου».