Χαντιτάτζι προς Αυγενάκη: Δεν με ξέρεις καλά. Δεν πρόκειται να σταματήσω να παλεύω για τον ΑΟΚ

Η αντίδραση του Καναδοϊρανού επενδυτή στην τοποθέτηση του Υφυπουργού Αθλητισμού στη Βουλή για το θέμα της Καβάλας – Προτρέπει τους Καβαλιώτες να μην απογοητευτούν

Αμεση ήταν η αντίδραση του Άλεξ Χαντιτάτζι στην τοποθέτηση του Υφυπουργού Αθλητισμού στη Βουλή για το θέμα του ΑΟΚ. Ο Καναδοϊρανός επενδυτής με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης απογοητευμένος και μπερδεμένος από την άδικη μετάφραση του Νόμου που έκανε ο Λευτέρης Αυγενάκης, όμως παράλληλα έδειξε αποφασισμένος να συνεχίσει τον αγώνα για τη δικαίωση.

Έστειλε μήνυμα συνέχισης της νομικής προσπάθειας μέχρι και στο υψηλότερο δικαστικό όργανο της Ελλάδας εάν χρειαστεί, επισημαίνοντας ότι αν πίστευε πως με τα λεγόμενα του θα αποθαρρυνόταν από το να παλέψει για την ομάδα μάλλον τον ξέρει καλά…

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Άλεξ Χαντιτάτζι:

«Προτρέπω τους Καβαλιώτες να μην απογοητευτούν. Αυτή δεν είναι μια απλή μάχη για την Καβάλα. Είναι μια μάχη για όλη την Ελλάδα»

«Υπουργέ Λευτέρη Αυγενάκη. Είδα την ομιλία σας στην ελληνική Βουλή από τον Καναδά και είμαι σίγουρος πως το ίδιο έπραξαν χιλιάδες άνθρωποι από την Καβάλα. Ήθελα να δω πως θα συμπεριφερθείτε στην Καβάλα και την ιστορική της ομάδα. Ήθελα να σας δω να κάνετε το σωστό και να ακολουθήσετε τους νόμους. Ήθελα να σας δω να τους μεταφέρετε με ειλικρίνεια. Δυστυχώς δεν το κάνατε. Είμαι απίστευτα απογοητευμένος και μπερδεμένος από την από την άδικη και αμφίβολη μετάφραση του νόμου. Είμαι βέβαιος πως 100.000 και πλέον Καβαλιώτες νιώθουν το ίδιο. Όπως επίσης πιστεύω ότι ο λόγος που βγάλατε ήταν γεμάτος ψέματα και οδηγούσε σε λάθος συμπεράσματα.

Υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις στο παρασκήνιο που θέλουν να διαλύσουν την ομάδα της Καβάλας; Ποιες είναι; Αυτοί οι άνθρωποι εμπνέουν τις πράξεις και τις αποφάσεις σας με οποιονδήποτε τρόπο; Γιατί επιμένετε τόσο στο να «χάσει» η Καβάλα την ποδοσφαιρική της ομάδα; Οι Καβαλιώτες και γενικότερα οι Έλληνες πρέπει να μάθουν την αλήθεια.

Κατά την γνώμη μου σήμερα, τα λεγόμενα σας ήταν παραπλανητικά και έδωσαν λανθασμένη μεταφορά του νόμου. Πιστεύω ότι στεκόμαστε στην σωστή πλευρά του νόμου και της αλήθειας. Δεν πρόκειται να σταματήσουμε να αποζητούμε την δικαίωση που μας αξίζει και θα φτάσουμε το εν λόγω θέμα στο υψηλότερο δικαστικό όργανο της Ελλάδας εάν χρειαστεί. Αν πιστεύατε πως τα λεγόμενα σας σήμερα θα με αποθαρρύνουν από το να παλέψω για αυτή την ομάδα δεν με ξέρετε καλά. Δεν πρόκειται να σταματήσω.

Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν σκληρά για την Καβάλα και την Ελλάδα. Πολλοί άνθρωποι έχασαν την υγεία τους, χρήματα, δουλειές και αγαπημένους ανθρώπους λόγω Covid-19. Άνθρωποι αρρώστησαν και πέθαναν. Ανάμεσα σε δύσκολες και εύκολες στιγμές, το ποδόσφαιρο είναι κάτι που κάνει τον κόσμο να ξεχνάει τα προβλήματα του και να γίνεται «ένα». Για εσάς και το Υπουργείο σας να “σκοτώσετε” αυτή την ομάδα είναι νομικά και ηθικά λάθος. Καλώ τους πολιτικούς και τα κόμματα της χώρας να συνεχίσουν να παλεύουν για τον ΑΟ Καβάλα. Σας προτρέπω να σκεφτείτε την απόφαση σας και να κάνετε το σωστό.

Προτρέπω τους Καβαλιώτες να μην απογοητευτούν. Αυτή δεν είναι μια απλή μάχη για την Καβάλα. Είναι μια μάχη για όλη την Ελλάδα. Δείτε πως συμπεριφέρθηκαν στην ιστορική ομάδα του ΑΟ Καβάλα. Πλέον μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε πόλη. Ποια είναι η επόμενη πόλη»;;;