Άλεξ Χαντιτάτζι: Εμείς δεν παραιτούμαστε ποτέ

Το πρώτο σχόλιο του Καναδοϊρανού επενδυτή μετά την ανακοίνωση της απόφασης του διοικητικού εφετείου που δίνει το δικαίωμα στον ΑΟΚ να συμμετέχει στη SL 2 - Έρχεται άμεσα στην Καβάλα

Mε μια μόνο πρόταση, γραμμένη μάλιστα στα Ελληνικά, σχολίασε την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου της Αθήνα με την οποία δικαιώθηκε η προσπάθεια του ΑΟΚ για να συμμετέχει στη Super League 2, ο Άλεξ Χαντιτάτζι!

Ο Καναδοϊρανός επενδυτής με μια φωτογραφία της συνοικία της Παναγίας έγραψε «εμείς δεν παραιτούμαστε ποτέ», με την ανάρτηση του να σχολιάζεται άμεσα από πολλούς διαδικτυακούς φίλους του στο instagram.

O Άλεξ Χαντιτάτζι είχε «επιτεθεί» στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη μετά την τοποθέτηση του τελευταίο στη Βουλή για το θέμα του ΑΟΚ και ανάμεσα στα άλλα είχε αναφέρει (και πάλι στο instagram) χαρακτηριστικά ότι «δεν με ξέρεις καλά. Θα συνεχίσω να παλεύω για την Καβάλα». Η «επίθεση» μάλιστα δεν άρεσε καθόλου στον κ. Αυγενάκη που σε δηλώσεις του είπε ότι «εγώ αν ήμουν επενδυτής σε μια ομάδα, δεν θα επεδίωκα επαφή με τον Υφυπουργό Αθλητισμού μέσω του instagram…»!

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, με το πρώτο τηλεφώνημα που πήρε από την Ελλάδα για την ευνοϊκή έκβαση της υπόθεσης, εξέφρασε τη χαρά και την ανακούφιση του και ανέφερε ότι προγραμματίζει την όσο το δυνατόν πιο σύντομη παρουσία του στην πόλη προκειμένου να συντονίσει την προσπάθεια για το «χτίσιμο» της ποδοσφαιρικής ομάδας!