ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Θα συμμετέχει κανονικά στην κλήρωση. Στο πρωτάθλημα όμως… παίζεται!

Σύμφωνα με τη διοργανώτρια αρχή της Super League 2 το Συμβούλιο Εφετών θα κρίνει τελεσίδικα αν η Καβάλα συμμετέχει τελικά στη διοργάνωση - Η αναστάτωση στη SL2 επηρεάζει και τη Γ' Εθνική η κλήρωση του πρωταθλήματος της οποίας αναβλήθηκε

Το Συμβούλιο Εφετών θα είναι τελικά το δικαιοδοτικό όργανο που θα κρίνει αν ο ΑΟΚ θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2. Αυτό προέκυψε ως είδηση από την προκήρυξη που απέστειλε η διοργανώτρια αρχή της SL 2 προς όλα τα σωματεία που συμμετέχουν σ’ αυτήν.

Η ομάδα της Καβάλας, όπως και αυτή της Ρόδου, που έχουν κερδίσει τις υποθέσεις της αναστολής της απόφασης της ΕΕΑ για τη χορήγηση του πιστοποιητικού συμμετοχής, θα συμμετέχει μεν στην κλήρωση του πρωταθλήματος που θα γίνει το βράδυ της Τρίτης 28/9 στο Γκολφ της Γλυφάδας, ωστόσο όπως επισημαίνεται το αν θα συμμετέχει και στους αγώνες θα κριθεί από το Συμβούλιο των Εφετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της SL 2 αναφέρει σχετικά:

«Σας ενημερώνουμε ότι η συμμετοχή της ΠΑΕ Ένωση Ασπροπύργου τελεί υπό την χορήγηση του σχετικού πιστοποιητικού συμμετοχής από την ΕΕΑ. Επίσης, η ΠΑΕ Ρόδος και η ΠΑΕ Καβάλα έχουν προσφύγει στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών ζητώντας την αναστολή εκτέλεσης των αποφάσεων της ΕΕΑ με την οποία δεν χορηγήθηκε βάσει του άρθρου 77 παρ.3 του Ν 2725/99 πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

Στις παραπάνω ΠΑΕ έχει χορηγηθεί από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών προσωρινή διαταγή για τη συμμετοχή τους στην κλήρωση του πρωταθλήματος όχι όμως και στην διοργάνωση του πρωταθλήματος. Η παραπάνω προσωρινή διαταγή ισχύει μέχρι την έκδοση των αποφάσεων του Συμβουλίου Εφετών επί των αιτήσεων αναστολής που εκκρεμούν…».

Αναβλήθηκε η κλήρωση της Γ’ Εθνικής

Εν τω μεταξύ όλη αυτή η αναστάτωση που επικρατεί στη Super League 2, επηρεάζει και μάλιστα σημαντικά και την Γ’ Εθνική που δεν μπορεί να ξεκινήσει αν δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο στην παραπάνω κατηγορία. Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν αποφασίστηκε να αναβληθεί η κλήρωση της διοργάνωσης που αρχικά είχε οριστεί για την Πέμπτη 23/9 και στη συνέχεια μετατέθηκε για τη Δευτέρα 27 του μηνός.

Μετά από αυτή την εξέλιξη θεωρείται δεδομένο ότι θα αλλάξει και ο προγραμματισμός για την έναρξη του πρωταθλήματος, με τη σέντρα να ορίζεται για την Κυριακή 3 Οκτωβρίου.