ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Παράταση αγωνίας για μια εβδομάδα

Οι δικαστές εξέτασαν την υπόθεση και τα επιχειρήματα της ομάδας και του Υφυπουργείου Αθλητισμού και ενημέρωσαν ότι θα ανακοινώσουν την απόφαση της την επόμενη εβδομάδα…

Ούτε «λευκός», ούτε «μαύρος» καπνός βγήκε για τον ΑΟΚ μετά τη συνεδρίαση του συμβουλίου εφετών στην Αθήνα το μεσημέρι της Πέμπτης (30/9). Κι αυτό ενώ οι δικαστές εξέτασαν τους φακέλους με τις προτάσεις και τα επιχειρήματα τόσο της ΠΑΕ όσο και του Υφυπουργείου Αθλητισμού, δεν πήραν καμία απόφαση και ενημέρωσαν τους εκπροσώπους της Καβάλας, ότι θα τους ενημερώσουν την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή στη νέα συνεδρίαση του συμβουλίου την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου.

Μάλιστα την ίδια απάντηση πήραν και οι εκπρόσωποι τόσο της Ρόδου όσο και της Δόξας Δράμας, των οποίων οι περιπτώσεις επίσης εξετάστηκαν.

Στον ΑΟΚ λοιπόν δεν μπορούν παρά να περιμένουν την έκδοση της απόφασης που θα κρίνει οριστικά και αμετάκλητα αν θα συμμετέχουν στη Super League 2 ή στη Γ’ Εθνική. Μέχρι τότε, όπως είναι λογικό, δεν θα μπορεί να ανακοινώσει καμία συμφωνία με ποδοσφαιριστές για τη διαμόρφωση του ρόστερ και φυσικά να κάνει οποιαδήποτε άλλη ενέργεια προς την κατεύθυνση της προετοιμασίας του συλλόγου για τη συμμετοχή στη 2η τη τάξη Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου.