ΑΟ Καβάλα-Αυγενάκης: 1-2. Απορρίφθηκε η αίτηση στο Διοικητικό Εφετείο

Ελάχιστα περιθώρια περαιτέρω ελιγμών τώρα πλέον, η ομάδα πρέπει να ετοιμαστεί για τη Γ’ Εθνική κατηγορία

Αν και η πληροφόρηση που είχαν οι νομικοί σύμβουλοι του ΑΟΚ από τους ίδιους τους δικαστές ήταν ότι το διατακτικό της απόφασης τους θα δημοσιευόταν στα μέσα της ερχόμενη εβδομάδα, το πρωί της Παρασκευής 1/10 σημειώθηκε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη! Οι εφέτες που εξέτασαν την υπόθεση, έβγαλαν σε χρόνο ρεκόρ την απόφαση του και αυτή ήταν αρνητική για την Καβάλα, αφού απορρίφθηκε τελικά η αίτηση αναστολής της απόφασης της ΕΕΑ περί μη έκδοσης πιστοποιητικού συμμετοχής στην Super League 2.

Αυτό σημαίνει ότι πλέον ο ΑΟΚ θα πρέπει να αναθεωρήσει τους σχεδιασμούς του και να ετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Οι Νομικοί της ΠΑΕ, που πληροφορήθηκαν τις εξελίξεις περίμεναν να πάρουν επίσημα την απόφαση για να μπορέσουν την αξιολογήσουν, όμως τα περιθώρια περαιτέρω ελιγμών και αντιδράσουν είναι ελάχιστα.

Πήρε τη «ρεβάνς»…

Απ’ ότι φαίνεται ο Υφυπουργός Αθλητισμού που με την πρώτη απόφαση του Διοικητικού Εφετείου, εκτέθηκε ως προς την περίφημη ερμηνεία της παραγράφου 4 του άρθρου 7, πήρε τη ρεβάνς του και πλέον μπαίνει και επίσημα στο «πάνθεον» των παραγόντων του ποδοσφαίρου που «τραυμάτισαν» τον ΑΟΚ δίπλα ακριβώς στον Παύλο Γερουλάνο!!!