Από… Δευτέρα τα σπουδαία για τον ΑΟΚ

Το story που «ανέβασε» ο Άλεξ Χαντιτάτζι στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αναφορικά με τις προθέσεις του για το μέλλον της ομάδας

Συνεχείς ήταν οι συσκέψεις και οι επαφές του Άλεξ Χαντιτάτζι με τους συνεργάτες του αλλά και τα μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΑΟΚ, αναφορικά με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν ύστερα από την αρνητική εξέλιξη της δικαστικής μάχης στο Διοικητικό Εφετείο της Αθήνας. Ο Καναδοϊρανός επιχειρηματίας βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στην Καβάλας, προερχόμενος από την Αθήνα (όπου παρέστη στην εκδίκαση της υπόθεσης) και η εκτίμηση που υπάρχει αναφορικά με τη στάση του απ’ εδώ και πέρα είναι ότι δεν είναι διατεθειμένος να «καταθέσει τα όπλα».

Φέρεται έτοιμος να στηρίξει την προσπάθεια για δικαίωση της ομάδας στο CAS, και παράλληλα να βοηθήσει οικονομικά στην περίπτωση που το «καραβάκι» συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν με τη δήλωση που προανήγγειλε ότι θα κάνει, με story που «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, τη Δευτέρα (3/10).

Η ανάρτηση αναφέρει σχετικά ότι: «Αύριο το απόγευμα θα έχω μια δήλωση σχετικά με το μέλλον της ομάδας και τη μάχη μας για να παίξουμε στη Super League 2».