Βύρων Καβάλας: Έσβησε το όνειρο της Γ’ Εθνικής

Οριστικά στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΚ θα συμμετέχει ο δευτεραθλητής της προπέρσινης περιόδου – Ορίστηκε το εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τον Θεολόγο

Στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας θα συμμετέχει τελικά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο η ομάδα του Βύρωνα! Το συγκρότημα της Καβάλας, όπως είναι γνωστό, δε συμμετείχε στις δύο πρώτες αγωνιστικές της τοπικής διοργάνωσης επειδή ήταν ανοιχτό το ενδεχόμενο να προβιβαστεί στη Γ’ Εθνική κατηγορία, ως δευτεραθλητής της προπέρσινης αγωνιστικής περιόδου, μιας και υπήρχαν ορισμένες «κενές θέσεις».

Όπως αποδείχτηκε όμως οι θέσεις αυτές καλύφθηκαν και έτσι ο σύλλογος θα διεκδικήσει την άνοδο του στην τελευταία Εθνική κατηγορία (όπως άλλωστε είναι και ο βασικός του στόχος) μέσα στους αγωνιστικούς χώρους της Α’ ΕΠΣΚ.

Οι δύο αγώνες που δεν έδωσε (1η και 2η αγωνιστική) θα διεξαχθούν μεσοβδόμαδα, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, οπότε και θα ταξιδέψει στη Θάσου για να αντιμετωπίσει τη Δόξα Θεολόγου – Ποτού, σ’ έναν αγώνα που θα ξεκινήσει στις 16.30.

Το Σαββατοκύριακο θα βρεθεί και πάλι στο νησί για να κοντραριστεί με τα Λιμενάρια, ενώ την μεθεπόμενη Τετάρτη 13 του μηνός θα υποδεχτεί τον Άρη Πηγών για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.