ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: «Ενίσχυση» και με Τάκη Μπαλτάκο

Ο έμπειρος δικηγόρος εντάσσεται στο νομικό επιτελείο της ομάδας στην ύστατη προσπάθεια που καταβάλλει για να αγωνιστεί στη Super League 2

Eνας έμπειρος δικηγόρος στα θέματα του αθλητικού δικαίου και ειδικότερα στα ζητήματα του ποδοσφαίρου, προστίθεται στο Νομικό Επιτελείο του ΑΟΚ, που εξακολουθεί να «παλεύει» την υπόθεση της συμμετοχής της ομάδας στη Super League 2. Πρόκειται για τον Τάκη Μπαλτάκο που διετέλεσε νομικός σύμβουλος της ΕΠΑΕ την δεκαετία του ΄90, νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι το 2007, αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός το 2016 και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το 2017. Επίσης ήταν στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Την είδηση έκανε γνωστή με story που «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Άλεξ Χαντιτάτζι, ο οποίος τον καλωσόρισε στην ομάδα της Καβάλας και τον χαρακτήρισε ως ένα από τους πιο παθιασμένους και έμπειρους δικηγόρους της Ελλάδας.

Η ανάρτηση του Καναδοϊρανού αναφέρει τα εξής: «Είμαι ενθουσιασμένος να ανακοινώσω ότι ένας από τους πιο παθιασμένους και έμπειρους δικηγόρους της Ελλάδας προσχώρησε στην ήδη εντυπωσιακή ομάδα μας για να προστατέψει και να παλέψει για την πόλη της Καβάλας και το δικαίωμα μας να παίξει η ποδοσφαιρική μας ομάδα στο πρωτάθλημα 2. Δεν έχω παραιτηθεί Καβάλα και εξακολουθεί να παλεύει γι’ αυτήν την όμορφή πόλη. Mr Takis Baltakos. Wellcome to the team Kavala!».