Αυτός είναι ο λόγος που ο ΑΟΚ δεν μπήκε στην κλήρωση της Super League 2

Η ομάδα πήρε προθεσμία μέχρι τις 12 Οκτωβρίου να «φτιάξει» ομάδα, κι αν τα καταφέρει η κλήρωση θα επαναληφθεί

Οι περιπέτειες του ΑΟΚ σε ότι αφορά τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Super League 2 απ’ ότι φαίνεται δεν τελείωσαν με την απόφαση να γίνει δεκτή η αίτηση θεραπείας και άρα να πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής στη διοργάνωση.

Δυστυχώς συνεχίζονται και απ’ ότι φαίνεται θα συνεχιστούν για αρκετές ημέρες ακόμα!

Παρά τα όσα είχαν τονιστεί μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης της ΕΕΑ, η οποία παρεμπιπτόντως πάρθηκε κατά πλειοψηφία, αλλά και τα όσα είχαν γίνει γνωστά πριν από περίπου 10 ημέρες όπου η ίδια η διοργανώτρια είχε διαβεβαιώσει ότι η Καβάλα θα είναι στην κλήρωση, αυτό δε συνέβη το βράδυ της Τρίτης 5/10.

Τόσο η Καβάλα όσο και ο Ασπρόπυργος αλλά και η Δόξα Δράμας (που έχει σοβαρό θέμα με τα συμβόλαια της) δεν μπήκαν στην κληρωτίδα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η δικαιολογία είναι ότι η Λίγκα έχει πληροφορίες ότι οι συγκεκριμένες ομάδες δεν πρόκειται να πάρουν παράταση για την πραγματοποίηση μεταγραφών και θα έχουν σοβαρό πρόβλημα στη διαμόρφωση των ομάδων τους! Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι στο (υπό συζήτηση) τηλεοπτικό συμβόλαιο που είναι ένα από τα θέματα που «καίνε» τη διοργανώτρια, θα υπάρχουν αυστηρότατες ρήτρες για αναβολές αγώνες, φαίνεται ότι τους οδήγησε στον «αποκλεισμό» των ομάδων προφανώς για τον «φόβο των Ιουδαίων»!

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι παράγοντες της ΠΑΕ ΑΟΚ που θέλησαν να βρεθούν στην κλήρωση ήταν αποφασισμένοι να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα, κάτι που τελικά δεν έγινε!

«Σέντρα» στις 17 Οκτωβρίου

Αυτό που έγινε ήταν ο ΑΟΚ και οι άλλες δύο ομάδες να πάρουν προθεσμία μιας εβδομάδας, δηλαδή μέχρι την Τρίτη 12/10, για να κάνουν μεταγραφές και να δημιουργήσουν ομάδα στην ουσία από το μηδέν! Κι αυτό γιατί αποφασίστηκε η «σέντρα» στο πρωτάθλημα (που αρχικά είχε οριστεί για τις 10 Οκτωβρίου) να μετατεθεί για την μεθεπόμενη Κυριακή 17 του μηνός.

Αν σ’ αυτό το μικρό διάστημα η Καβάλα καταφέρει να «φτιάξει» ομάδα, τότε η κλήρωση που έγινε το βράδυ της Τρίτης θα ξαναγίνει. Αν όχι, τότε θα ισχύσει αυτή που πραγματοποιήθηκε με τις 16 ομάδες!