Χαντιτάτζι προς Κούγια: Καλύτερα να σιωπάς κινδυνεύοντας να σε θεωρούν ανόητο, παρά να μιλάς και να το επιβεβαιώνεις…

Αιχμηρή απάντηση του Καναδοϊρανού προς τον ιδιοκτήτη της Λάρισας Αλέξη Κούγια με αφορμή αυτά που είπε στη συνέντευξη του στον Alpha Radio 88.6 – Διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί πρότασης αγοράς της ΑΕΛ επικαλούμενος μάλιστα τη μαρτυρία του Τάκη Μπαλτάκου

Εντονα ενοχλημένος είναι ο Άλεξ Χαντιτάτζι απ’ αυτά που ισχυρίστηκε στη συνέντευξη του στον Alpha Radio 88.6 o Αλέξης Κούγιας κάτι που φαίνεται και από την αιχμηρότατη ανάρτηση του στα social media στην οποία τον κατηγορεί ότι λέει ψέματα και ότι φτιάχνει ψεύτικες ιστορίες. Μια απ’ αυτές είναι και η πρόταση που υποτίθεται ότι έκανε για την αγορά της Λάρισας, η οποία όχι μόνο δεν έγινε αλλά ο ίδιος ο κ. Κούγιας του πρότεινε να αγοράσει την ΑΕΛ αντί του ΑΟΚ. Ο Καναδοιρανός επιχειρηματίας μάλιστα επικαλείται και τη μαρτυρία του νομικού συμβούλου της ΠΑΕ ΑΟΚ Τάκη Μπαλτάκου, που ήταν μπροστά στη συνάντηση που διήρκεσε μόλις 15-20 δευτερόλεπτα στη ΓΣ της SL2.

Επιπρόσθετα ο επενδυτής του ΑΟΚ κάνει γνωστό ότι το τελευταίο διάστημα δέχτηκε πολλές προτάσεις από ομάδες της Super League για να τις αγοράσει αλλά αρνήθηκε, ενώ δεν παραλείπει να σχολιάσει δεικτικά τις αλλαγές ομάδων του κ. Κούγια, αλλά και τις σπόντες του περί «ξεπλύματος» μαύρου χρήματος.

Τέλος τον συμβουλεύει και του λέει ότι είναι καλύτερα να σιωπά διατρέχοντας τον κίνδυνο να τον θεωρούν ανόητο, παρά να μιλά και να το επιβεβαιώνει…!!!

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άλεξ Χαντιτάτζι αναφέρει:

«Είναι λυπηρό και απογοητευτικό να βλέπεις άτομα όπως ο κ. Αλέξης Κούγιας να κάνουν τόσα πολλά για να κάνουν δημοσιότητα για τον εαυτό τους λέγοντας ψέματα και φτιάχνοντας ψεύτικες ιστορίες.

Συνάντησα τον κ. Κούγια για σύντομα 20-30 δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια της κλήρωσης της super league 2 στην Αθήνα. Ο κ. Μπαλτάκος ήταν μαζί μου κατά τη διάρκεια μιας σύντομης χειραψίας. Σε κανένα σημείο δεν πρότεινα να αγοράσω την ποδοσφαιρική του ομάδα ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Super League 2.

Ο ίδιος ο κ. Κούγιας ήταν αυτός που είπε στον κ. Μπαλτάκο ότι έπρεπε να είχα αγοράσει την ποδοσφαιρική του ομάδα αντί για την Καβάλα! Μπορείτε να το ελέγξετε με τον κ. Μπαλτάκο που είναι πολύ τίμιος άνθρωπος!

Τους τελευταίους τρεις μήνες με προσέγγισαν πολλές ομάδες της Super League και αρνήθηκα ευγενικά κάθε μία από αυτές. Ο Αλέξης Κούγιας δεν πρέπει να είναι τόσο περήφανος για το γεγονός ότι έχει περάσει από τόσες πολλές ομάδες στη ζωή του! Θα ήταν πιο εντυπωσιακό αν είχε μόνο μία ομάδα τα τελευταία 15-20 χρόνια και αυτή η ομάδα ήταν σήμερα στη Super League 1!

Θα ήθελα επίσης να γνώριζε κάτι για τον κόσμο του χρηματοπιστωτικού τομέα και το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα πριν κάνει ηλίθια και χαζά σχόλια σχετικά με το πλύσιμο χρημάτων από τον Καναδά και τις ΗΠΑ στην Ελλάδα! Η συμβουλή μου προς τον κ. Κούγια είναι «Είναι καλύτερα να σιωπάς με τον κίνδυνο να σε θεωρούν ανόητο, παρά να μιλάς και να απομακρύνεις κάθε αμφιβολία για αυτό».