Άλεξ Χαντιτάτζι: Αν η ΕΠΟ θέλει να παίξουμε στη SL 2, να μας επιτρέψουμε να πάρουμε τους παίκτες της Δράμας

Η πρώτη αντίδραση του Καναδοϊρανού επενδυτή μετά το «όχι» της FIFA και το μήνυμα που στέλνει στην ΕΠΟ για τη χρησιμοποίηση των ελεύθερων παικτών από τη Δόξα Δράμας

Η λύση των παικτών που έμειναν ελεύθεροι από τη Δόξα Δράμας, ύστερα από την απόφαση της να διαλυθεί η ΠΑΕ και να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ως ερασιτεχνικό σωματείο, είναι η μόνη που μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα του ΑΟΚ.

Αυτό προκύπτει και από την πρώτη αντίδραση του Άλεξ Χαντιτάτζι από την Ελβετία, όπου βρέθηκα για να προωθήσει το αίτημα του ΑΟΚ για παράταση των μεταγραφών, που τελικά δεν έγινε δεκτό από την Παγκόσμια Ομοσπονδία. Ο Καναδοϊρανός επενδυτής πετάει πλέον το «μπαλάκι» στην ΕΠΟ και στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, τονίζει ότι η Καβάλα έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές αυτούς και πλέον επαφίεται στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να τους επιτρέψει να υπογράψουν στον ΑΟΚ.

Αν συμβεί αυτό, τότε το «καραβάκι» θα έχει πολύ μεγαλύτερο αριθμό επαγγελματιών παικτών από το μίνιμουμ προβλεπόμενο και έτσι θα μπορέσει να ξεκινήσει εκ νέου η διαδικασία της κλήρωσης στη Super League 2. Ότι είναι να γίνει πάντως θα πρέπει να γίνει άμεσα, μέσα στην ημέρα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα έχει κλείσει και αυτή η τελευταία «πόρτα».

Η ανάρτηση του Άλεξ Χαντιτάτζι αναφέρει:

«Δυστυχώς, η FIFA θα απορρίψει την εφαρμογή Καβάλας επειδή πιστεύει ότι αυτή είναι η απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Αυτή τη στιγμή έχουμε εξασφαλίσει αρκετούς παίκτες από την ποδοσφαιρική ομάδα Drama. Αν η ΕΠΟ θέλει πραγματικά την Καβάλα να παίξει, θα πρέπει να μας επιτρέψει να υπογράψουμε αυτούς τους παίκτες από τη Δράμα!»