Η Kavala BC πάει στο σχολείο…

Μέλη της ομάδας επισκέφτηκαν το 18ο ΔΣ και μίλησαν με τα παιδιά για το μπάσκετ και τις ακαδημίες του συλλόγου - Θα ακολουθήσουν κι άλλες επισκέψεις σε σχολεία της Καβάλας το επόμενο διάστημα

Μία έκπληξη περίμενε το πρωί της Τετάρτης 13/10 τους γονείς και τους μαθητές του 18ου Δημοτικού Σχολείο της Καβάλας στην Κηπούπολη. Οι παίκτες της ανδρικής ομάδας της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας χωρισμένοι σε 2 γκρουπ, μαζί με τον προπονητή τους Νίκο Πενταζιδη και τον προπονητή ακαδημιών Βασίλη Σαρόγλου καθώς και τον γραμματέα της Ένωσης Kavala BC ήταν εκεί για να συζητήσουν για το μπάσκετ και για τις ακαδημίες του συλλόγου.

Αυτό που τονίσθηκε και για το οποίο τα μέλη της ομάδας πήραν συγχαρητήρια από τους γονείς, εκτός από τις επιτυχίες των πάνω από 20 κατακτήσεων πρωταθλημάτων (παίδων -εφήβων -νεανίδων-κορασίδων) με αποκορύφωμα την 3η Πανελλήνια Θέση κορασίδων, είναι το ασφαλιστικό πρόγραμμα που υπάρχει για τους αθλητές και τις αθλήτριες που είναι γεννημένοι από το 2006 και μετά.

Στους μικρούς φίλους οι αθλητές και οι προπονητές της ομάδας μοίρασαν ένα ωρολόγιο πρόγραμμα!

Δυστυχώς λόγω των περιοριστικών μέτρων τα μέλη της Ένωσης δεν μπόρεσαν να επισκεφτούν τον εσωτερικό χώρο των σχολείου, όπως το ίδιο θα συμβεί και στις επόμενες εξορμήσεις της ομάδας. Αυτό σημαίνει ότι συναντήσεις τους με τους μαθητές στα υπόλοιπα σχολικά κτίρια που θα επισκεφτούν τις επόμενες ημέρες θα είναι στον προαύλιο χώρο τους!