ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Επιμένει στο «όλα ή τίποτα» παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις και τα πικρόχολα σχόλια

Δεν αλλάζει η στόχευση της ομάδας που, μετά την αρνητική εξέλιξη με τη FIFA, ελπίζει σε δικαίωση μέσω της ΕΠΟ

Mπορεί οι εκτιμήσεις και οι προβλέψεις για το μέλλον της ομάδας να είναι από ορισμένους (εντός και εκτός Καβάλας) δυσοίωνες, μπορεί το τελευταίο διάστημα τα πικρόχολα σχόλια και δημοσιεύματα περί διάλυσης του ιστορικού ΑΟΚ να πληθαίνουν, αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει τη στόχευση της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΟΚ! Η Καβάλα είτε θα δικαιωθεί και θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2, είτε (αν δε συμβεί αυτό) θα μείνει εκτός και θα συνεχίσει τον δικαστικό της αγώνα στα διεθνή δικαιοδοτικά όργανα (βλέπε CAS) έχοντας την ακράδαντη πίστη ότι θα δικαιωθεί!

Περί αυτού πλέον όχι μόνο δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, αλλά και να υπήρχε δεν μπορούν να γίνουν πολλά με δεδομένο ότι η Γ’ Εθνική έχει ήδη βγάλει το πρόγραμμα της (με την κλήρωση) και περιμένει πότε επιτέλους θα ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδο.

Να «εκμεταλλευτεί» την αναταραχή

Στον ΑΟΚ γνωρίζουν πολλά ότι, στην παρούσα περίοδο δεν υπάρχουν περιθώρια δικαίωσης (ύστερα και από την απόφαση της FIFA), ωστόσο εξακολουθεί να ελπίζει ότι θα «εκμεταλλευτεί» την αναταραχή στο πρωτάθλημα ύστερα από την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου (μετά από προσφυγή της Λάρισας) για ανάκληση των δελτίων των παικτών στις ομάδες που «ανέβηκαν» με την αναδιάρθρωση. Όσο μεγαλύτερη είναι αυτή η αναταραχή, τόσο περισσότερες θα είναι και οι ελπίδες της ομάδας να ανοίξει η ΕΠΟ την πλατφόρμα των μεταγραφών, για να βρουν οι ποδοσφαιριστές νέα ποδοσφαιρική στέγνη.

Προς αυτή την κατεύθυνση δεν πιέζει μόνο ο ΑΟΚ, αλλά και ο ΠΣΑΠ που θέλει να καλύψει τα μέλη του που δεν έχουν εργασία.

Με δεδομένη λοιπόν την έφεση που ασκήθηκε κατά της πρωτόδικης απόφασης, αλλά και την αβεβαιότητα για το τηλεοπτικό συμβόλαιο (η ΕΡΤ δεν ανεβαίνει πάνω από τα 4,3 εκατ. ευρώ ισομερώς μοιρασμένα σε όλες τις ομάδες) οι προβλέψεις λένε ότι θα μπούμε στο Νοέμβριο και λύση δε θα βρεθεί…