Οριστικό: Ο ΑΟΚ στην κλήρωση της Super League 2!

Η Καβάλα θα συμμετέχει στον Βόρειο Όμιλο του πρωταθλήματος – Νέα κλήρωση τη Δευτέρα – Πιθανότατα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η σέντρα

Αυτό που έμοιαζε ανέφικτο και δύσκολο πριν από λίγες μόνο ημέρες, έγινε πραγματικότητα! Ο ΑΟΚ θα συμμετέχει τελικά στη Super League 2 και η τεράστια προσπάθεια που καταβλήθηκε εδώ και δύο μήνες θα στεφθεί με επιτυχία.

Στην έκτακτη ΓΣ της Λίγκας που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 30/10, μετά τη δικαίωση της Ζακύνθου από το Διαιτητικό δικαστήριο, αποφασίστηκε τελικά η Καβάλα να συμπεριληφθεί στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2, χωρίς να περιμένει την εκδίκαση της υπόθεση από το διαιτητικό. Άλλωστε η περίπτωση της Ζακύνθου άνοιξε το δρόμο και ήταν φανερό ότι ερχόταν και η σειρά της Καβάλας.

Μετά από αυτή την εξέλιξη αποφασίστηκε να αναβληθεί, για ακόμα μια φορά, η σέντρα του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 31/10 και να οριστεί νέα κλήρωση για τη Δευτέρα 1/11 στις 12.00, στην οποία θα βρίσκεται ο ΑΟΚ αλλά και η Ζάκυνθος.

Την είδηση επιβεβαίωσε, μιλώντας στο Kavalapost, ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΟΚ στην Αθήνα, Τάκης Μπαλτάκος που έκανε λόγω για δικαίωση της προσπάθειας έστω και με αρκετή καθυστέρηση.