ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Πρεμιέρα εκτός έδρας με Απόλλωνα Πόντου

Το πρόγραμμα των αγώνων της ομάδας στη Super League 2 έτσι όπως προέκυψε από την κλήρωση που διεξήχθη στα γραφεία της Λίγκας

Στη Θεσσαλονίκη θα δώσει τον πρώτο της αγώνα στο πρωτάθλημα της Super League 2, όποτε αυτό ξεκινήσει, η ομάδα της Καβάλας. Το «καραβάκι» συμπεριλήφθηκε (επιτέλους) στη νέα κλήρωση της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής και πλέον γνωρίζει το πρόγραμμα των αγώνων που θα δώσει στη διάρκεια της χρονιάς.

Ο πρώτος εντός έδρας αγώνας θα δοθεί τη 2η αγωνιστική κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ την 6η αγωνιστική η ομάδα θα κάνει το ρεπό της.

Σε ότι αφορά την έναρξη της περιόδου, η αρχική επιδίωξη είναι να γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 6 και 7 Νοεμβρίου, όμως τα πάντα θα εξαρτηθούν με το αν θα προκύψουν νέες νομικές εκκρεμότητες στην πορεία!

Από την πλευρά της η Καβάλα, που όπως όλα δείχνουν θα έχει στον πάγκο της ως πρώτο προπονητή το Νίκο Καραμπιμπέρη, θα ζητήσει μια παράταση στην έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων προκειμένου να έχει έστω και λίγο χρόνο για να προετοιμαστεί. Όλα αυτά βέβαια, εάν και εφόσον γίνουν δεκτά τα δελτία της ομάδας από την ΕΙΜ της ΕΠΟ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της Καβάλας στον 1ο γύρο του πρωταθλήματος έχει ως εξής: (οι εντός έδρας αγώνες είναι + και οι εκτός -):

1η Αγωνιστική: Απόλλων Πόντου (-)
2η Αγωνιστική: Αναγέννηση Καρδίτσας (+)
3η Αγωνιστική: Πιερικός (-)
4η Αγωνιστική: Ξάνθη (+)
5η Αγωνιστική: Καβάλα (-)
6η Αγωνιστική: Ρεπό
7η Αγωνιστική: Αλμωπός Αριδαίας (+)
8η Αγωνιστική: Νίκη Βόλου (-)
9η Αγωνιστική: Ολυμπιακός Βόλου (+)
10η Αγωνιστική: ΠΑΟΚ Β’ (-)
11η Αγωνιστική: Τρίκαλα (+)
12η Αγωνιστική: ΑΕ Λάρισα (-)
13η Αγωνιστική: Απόλλων Λάρισας (+)
14η Αγωνιστική: Ολυμπιακός Β’(-)
15η Αγωνιστική: Πανσερραϊκός (+)
16η Αγωνιστική: Τρίγλια (-)
17η Αγωνιστική: Βέροια (+)