Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας: Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα…

Ανακοίνωση για όλα όσα τραγελαφικά έζησαν οι φίλαθλοι τους τελευταίους 4 μήνες και κάλεσμα προς τους φιλάθλους του ΑΟΚ να μην εφησυχάζουν με τις μικρές νίκες που παίρνει η ομάδα

Κάλεσμα προς όλους τους φίλους της ομάδας της Καβάλας να μην εφησυχάζει με τις μικρές, όπως τις χαρακτηρίζει, νίκες  και να είναι σε εγρήγορση για τις επόμενες μάχες ως την τελική δικαίωση της αγαπημένης μας ομάδας, απευθύνει με ανακοίνωση της η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας, που τονίζει ότι η συμμετοχή της στην κλήρωση της Super League 2 την χαροποιεί μεν αλλά σε καμία περίπτωση δεν την ενθουσιάζει μιας και η πραγματικότητα είναι δύσκολη!

Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται μια μικρή ανασκόπηση όλων όσων έζησαν οι ομάδες, οι φίλαθλοι και οι παράγοντες τους τελευταίους 4 μήνες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τα οποία χαρακτηρίζονται τραγελαφικά και προκαλούν την απορία για το αν κάποιος θα πρέπει να κλαίει ή να γελάει μ’ αυτά;

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας:

«Για ποια ισονομία και ποια αξιοπιστία πρωταθλήματος μιλάμε»;

«Η προχθεσινή απόφαση για ένταξη της ομάδας μας στην SL2 μπορεί να μας χαροποίησε αλλά σε καμία περίπτωση δεν μας ενθουσίασε τόσο όσο να μην βλέπουμε την πραγματικότητα.

Όλο αυτό το διάστημα των 4 μηνών της περιπέτειας μας έχουν συμβεί αναρίθμητα τραγελαφικά πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αδειοδοτήσεις ομάδων από την ΕΕΑ απορρίψεις φακέλων, δικαστικές αποφάσεις που αναιρούσαν αποφάσεις της ΕΕΑ, παράγοντες να προσφεύγουν για να ακυρωθούν μεταγραφές ομάδων, ομάδες που προσέφευγαν στην ΕΠΟ και στην FIFA, με την μια να στέλνει στην άλλη τους φακέλους, κληρώσεις να γίνονται χωρίς να έχει οριστεί τελεσίδικα ο αριθμός των ομάδων που θα συμμετέχουν και πολλά ακόμα επεισόδια που παρακολουθήσαμε και δεν ξέραμε αν πρέπει να γελάμε η να κλαίμε.

Με τις «συντονισμένες» ενέργειες όλων αυτών των πλευρών κατάφεραν να υπάρχουν 2 ομάδες χωρίς παίκτες οι οποίες μπήκαν στην σημερινή κλήρωση (ελπίζουμε να είναι και τελευταία) και στην ουσία μέχρι την 1η Ιανουαρίου δεν θα έχουν καμία ελπίδα στις αναμετρήσεις που θα κληθούν να δώσουν.

Για ποια ισονομία και ποια αξιοπιστία πρωταθλήματος μιλάμε;

Είναι προφανές ότι αυτές οι ομάδες θα πρέπει να μπουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις στα μέσα Γενάρη ακόμα κι αν θα πρέπει να παίζουν Κυριακή-Τετάρτη μέχρι να καλύψουν το χαμένο έδαφος, για το οποίο φυσικά δεν είναι αυτές υπεύθυνες.

Σε όλο αυτό το σκηνικό ξεχωρίσαμε πολλούς καιροσκόπους που χωρίς στην ουσία να έχουν οποιαδήποτε παρουσία στα δρώμενα προσπαθούν να καρπωθούν θετικά αποτελέσματα. Επίσης βλέπουμε «καρεκλοκένταυρους» που την μια μέρα μας καλωσορίζουν στην κατηγορία και μας δίνουν διορία για να παρουσιάσουμε δελτία από την άλλη δεν τα κάνουν δεκτά. Σε όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου έχεις μια ΕΠΟ που όποτε θέλει θυμάται το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου και όποτε την συμφέρει απολαμβάνει τις κρατικές επιχορηγήσεις κάνοντας την πάπια, αφήνοντας άλλους να οργώνουν στα χωράφια της.

Κλείνοντας  θα θέλαμε να ζητήσουμε απ’ τον φίλαθλο κόσμο να μην εφησυχάζει με μικρές νίκες και να είναι σε εγρήγορση για τις επόμενες μάχες ως την τελική δικαίωση της αγαπημένης μας ομάδας».