Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Ο Καρακότσαλης έφυγε, ο Ματρακούκας ήρθε

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ – Αναλαμβάνει ο έμπειρος Δραμινός προπονητής

Το μέτριο ξεκίνημα του Βυζάντιου Κοκκινοχώματος στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ σε συνδυασμό με την επίσης μέτρια αγωνιστική εικόνα της ομάδας, έφερε την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, που είναι και η πρώτη τη φετινή χρονιά.

Ο Γιάννης Καρακότσαλης που ανέλαβε την ομάδα στις αρχές Αυγούστου αποτελεί παρελθόν και τη θέση του καταλαμβάνει ο Θωμάς Ματρακούκας.

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του Βυζαντίου έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας με τον Καβαλιώτη τεχνικό με την οποία του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, ενώ καταλήγει με την φράση «εις το επανιδείν».

Λίγες ώρες αργότερα έγινε γνωστή η συμφωνία με τον Δραμινό προπονητή, που γνωρίζει πολύ καλά το Καβαλιώτικο ποδοσφαίρο μιας και έχει βρεθεί στον πάγκο των Κρηνίδων, της Ν. Περάμου και προσφάτως της Δόξας Αμυγδαλεώνα, με την οποία την προπέρσινη χρονιά είχε εξαιρετική πορεία.

Η ανακοίνωση για την πρόσληψη του Θωμά Ματρακούκα αναφέρει σχετικά:

«Ο Θωμάς Ματρακούκας είναι ο  νέος προπονητής του Βυζαντίου! Κόουτς, καλώς όρισες στην ομάδα μας και στην κιτρινόμαυρη οικογένεια! Το ΔΣ του Βυζαντίου εύχεται στον νέο προπονητή υγεία και πολλές επιτυχίες»!