ΕΠΣ Καβάλας: Ο Πανιώνιος Ξεριά γιορτάζει τα 40 χρόνια λειτουργίας του

Πρόσκληση προς όλους τους φίλους του συλλόγου για να συμμετέχουν στην γιορτή που ετοιμάζεται στη διάρκεια του αγώνα με τον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου

«Είναι αναντίρρητα αποδεκτό ότι η ιστορία αποτελεί ένα από τους βασικούς πυλώνες της ανθρώπινης ύπαρξης. Καλύπτει όλο το φάσμα των γεγονότων από τις απαρχές του κόσμου έως σήμερα. Σε αυτή συγκαταλέγεται αναμφισβήτητα ο πολιτισμός και δη ο αθλητισμός. Δημιουργώντας πολιτισμό εξασφαλίζουμε το συνονθύλευμα των παραδόσεων, των εθίμων , της κουλτούρας και της ιστορικής πραγματικότητας να μεταφερθούν από γενιά σε γενιά.

Εν συνόλω, απεικονίζουμε την προσωπογραφία του αθλητικού ιδεώδους. Διακρίνουμε ότι οι Αθλητικοί Σύλλογοι δεν είναι μόνο εκπρόσωποι και φορείς του ευ ζην αλλά ο ρόλος τους είναι πολύ πιο σύνθετος. Μέσα από το όνομα του Πανιωνίου Ξεριά και παρατηρώντας το σήμα του Συλλόγου  ανατρέχουμε γρήγορα στο υποσυνείδητο μας σε μια άλλη  εποχή, με διαφορετικούς ρυθμούς και φιλοσοφία ζωής από το σύγχρονο κόσμο. Πόσο μάλλον δε όταν αυτό το σωματείο που κουβαλά αυτό το όνομα κλείνει και επίσημα 40 χρόνια ζωής»!

Αυτά αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης του Πανιώνιου Ξεριά που προσκαλεί όλους τους φίλους του ιστορικού συλλόγου την Κυριακή 7/11 στο γήπεδο του Ξεριά και ώρα 11 πμ να γιορτάσουμε μαζί τα 40 χρόνια του Πανιωνίου. Η εκδήλωση θα γίνει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Πανιώνιου με τον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου, ενώ θα ακολουθήσει και βράβευση παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του συλλόγου.