ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Το (διαιτητικό) δικαστήριο έγινε, η απόφαση αναμένεται…

Ολοκληρώθηκε η εξέταση του αιτήματος της ομάδας να ανοίξει η πλατφόρμα της ΕΠΟ για τα δελτία των 13 παικτών της – Από το απόγευμα έως και μέχρι δύο ημέρες η ανακοίνωση της απόφασης

Λίγο μετά τις 5.00 το απόγευμα της Τρίτης 9/11 ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης της Καβάλας στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, και πλέον όλοι βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής σε ότι αφορά την απόφαση η οποία θα κρίνει το μέλλον του συλλόγου! Ο ΑΟΚ αιτήθηκε από το εν λόγω δικαστήριο, στο οποίο προεδρεύει, Αρεοπαγίτης δικαστής να υποχρεωθεί η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να ανοίξει το ηλεκτρονικό σύστημα μεταγραφών, προκειμένου οι 13 ποδοσφαιριστές της να αποκτήσουν αρχικά ερασιτεχνικά δελτία και στη συνέχεια αυτά να μετατραπούν σε επαγγελματικά, προκειμένου να εκπληρωθεί ο βασικός όρος του κανονισμού της SL 2 που μιλάει για την ύπαρξη τουλάχιστον 9 επαγγελματικών δελτίων σε μια ομάδα για να μπορεί αυτή να συμμετέχει στη διοργάνωση.

Το νομικό επιτελείο του συλλόγου παρέθεσε τα επιχειρήματα του ΑΟΚ, που λίγο ή πολύ είναι γνωστά και πλέον περιμένει να αξιολογηθούν με τον ίδιο τρόπο που αξιολογήθηκαν κι αυτά της Ζακύνθου, η οποία δικαιώθηκε 2 φορές στο εν λόγω δικαστήριο.

Η απόφαση του δικαστηρίου δεν βγήκε αμέσως, και αυτό που ειπώθηκε στους εκπροσώπους της ΠΑΕ είναι ότι αυτή θα βγει μέχρι την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να ανακοινωθεί ακόμα και το απόγευμα της Τρίτης, κάτι που θα το ήθελαν πάρα πολύ οι παράγοντες του ΑΟΚ για να γνωρίζουν ακριβώς που βρίσκεται η ομάδα και πως θα κινηθούν στη συνέχεια. Σημαίνει ότι το… αργότερο αυτή θα βγει μέχρι την Πέμπτη.

Το Σάββατο με την Καρδίτσα, αλλά…

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ορίστηκε για το Σάββατο 13 Νοεμβρίου στις 15.00 στο «Ανθή Καραγιάννη», όμως ανεξάρτητα από την απόφαση του δικαστηρίου είναι μάλλον αδύνατο να διεξαχθεί, δεδομένου ότι ακόμα κι αν αυτή είναι θετική θα πρέπει να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες στην ΕΠΟ για να γίνουν τα ερασιτεχνικά δελτία επαγγελματικά. Κι αν κρίνει κανείς ότι στο προηγούμενο αίτημα του ΑΟΚ κάτι τέτοιο χρειάστηκαν 10 ημέρες, καταλαβαίνει κανείς πόσο στενά είναι τα περιθώρια.