ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα: Απόλυτη δικαίωση στο Διαιτητικό Δικαστήριο! Υποχρεώνει την ΕΠΟ να κάνει δεκτά τα δελτία των παικτών της!

Η ομάδα θα έχει πλέον 16 επαγγελματικά δελτία και θα μπορέσει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα – Αγώνας δρόμου για να γίνουν τα ερασιτεχνικά δελτία, επαγγελματικά

Ενα τεράστιο βήμα προς την κατεύθυνση της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Super League 2 έκανε το απόγευμα της Τρίτης 9/11 η ομάδα της Καβάλας. Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ την δικαίωσε κάνοντας δεκτή την προσφυγή που κατέθεσε κατά της απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ομοσπονδίας και έτσι η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να κάνει δεκτά τα δελτία των 13 ποδοσφαιριστών που κατατέθηκαν (με δικαστικό επιμελητή) ανοίγοντας τη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Πρόκειται για ακόμα μια μεγάλη επιτυχία, δείγμα της επιμονής και της αποφασιστικότητας που υπήρχε στο «καραβάκι» για να βρει δικαίωση, έστω και την τελευταία στιγμή και να πάρει αυτό που έχασε στα χαρτιά και κέρδισε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους την περσινή χρονιά.

Αγώνας δρόμου για να γίνουν τα ερασιτεχνικά δελτία, επαγγελματικά

Με την θετικότατη αυτή εξέλιξη ο προπονητής Νίκος Καραμπιμπέρης θα έχει στη διάθεση του συνολικά 16 ποδοσφαιριστές! Οι 3 είναι από το περσινό ρόστερ, που ήταν ερασιτέχνες και έγιναν επαγγελματίες και άλλους 13 που κατ’ αρχήν θα δηλωθούν ως ερασιτέχνες και στη συνέχεια θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες να γίνουν επαγγελματίες, μιας και αυτή η διαδικασία που ακολουθείται σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Ο «πονοκέφαλος» των ανθρώπων του ΑΟΚ είναι ότι με βάση την προηγούμενη εμπειρία των 3 ερασιτεχνών που έγιναν επαγγελματίες, μπορεί να χρειαστούν ακόμα και 10 ημέρες προκειμένου να γίνει αυτή η… «μετατροπή», αρά υπάρχει κίνδυνος η ομάδα να είναι χωρίς παίκτες και στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος με την Καρδίτσα το Σάββατο

Σ’ αυτό το σημείο θα πρέπει να τονιστεί, για ακόμα μια φορά, ότι ακόμα και με το καλύτερο σενάριο, ο ΑΟΚ θα πορευτεί μέχρι την εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με «πιτσιρίκια», μιας και η περίπτωση να αποκτήσει «έτοιμους» ποδοσφαιριστές δε βρίσκεται πλέον στο τραπέζι! Το γεγονός αυτό, αν συνδυαστεί με το ότι οι υπόλοιπες ομάδες της Λίγκας έδειξαν το σκληρό τους πρόσωπο στα αιτήματα του ΑΟΚ και της Ζακύνθου αρνούμενες αναβολές των αγώνων τους, δείχνει ότι τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του Δεκεμβρίου (οπότε προγραμματίζονται να διεξαχθούν 10 αγωνιστικές), η ομάδα θα υπάρχει απλά για να… υπάρχει μιας και δε θα μπορεί να είναι ανταγωνιστική.