Πάνθηρες Καβάλας: Ζητούν «δικό» τους χώρο στο Κλειστό της Καλαμίτσας

Έναν ανενεργό χώρο στο «Αλ. Δήμογλου»» για τις ανάγκες των τεχνικών και διοικητικών αναγκών θέλει ο σύλλογος στο πλαίσιο της ίσης μεταχείρισης των αθλητικών σωματείων του Δήμου Καβάλας

Εναν ανενεργό χώρο στο κλειστό γυμναστήριο «Αλ. Δήμογλου» της Καλαμίτσας προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τις τεχνικές και διοικητικές ανάγκες του συλλόγου, ζητάνε από τον Δήμο Καβάλας οι Πάνθηρες. Με ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής οι ανάγκες αυτές καλύπτονται από μια αποθήκη 1,5 τμ στην κεντρική είσοδο του γυμναστηρίου, ενώ όπως επισημαίνουν δημοσιοποιούν αυτό το αίτημα για να στηριχθεί η προσπάθεια της Δημοτικής αρχής για ίση μεταχείριση όλων των αθλητικών σωματείων.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Η ομάδα μας με την άνοδο μας το καλοκαίρι του 2020 στην Α2 Εθνική κατηγορία μπάσκετ γυναικών, για να ανταποκριθεί στις νέες της υποχρεώσεις  δήλωσε ως έδρα το κλειστό γήπεδο της Καλαμίτσας καθώς είναι το μοναδικό κλειστό που πληροί τις απαραίτητες προδιαγραφές και καλύπτει τις ανάγκες της Α2.

Η παρουσία της ομάδας μας για προπονήσεις και αγώνες στο γήπεδο, είναι απαραίτητο να υποστηρίζεται στοιχειωδώς από κατάλληλο χώρο για την κάλυψη των τεχνικών και διοικητικών αναγκών μας (αποθήκευση αθλητικού εξοπλισμού, ιατροφαρμακευτικών υλικών και αναλώσιμων, χρήση βίντεο, τεχνικές και διοικητικές συσκέψεις).

Μέχρι σήμερα αυτές οι ανάγκες «εξυπηρετούνται» κυριολεκτικά στο πόδι με αποθήκη 1.5 τ.μ., στο χολ, τα σκαλάκια της εισόδου, στο άδειο κυλικείο. Η συγκεκριμένη κατάσταση δεν είναι καθόλου ικανοποιητική ειδικά σε μια περίοδο πανδημίας και χειμώνα πολύ… ανθυγιεινή.

Έτσι καταλήξαμε να ζητήσουμε από την διοίκηση του Δήμου μας , συγκεκριμένο χώρο από τις εγκαταστάσεις της Καλαμίτσας (ο οποίος εδώ και χρόνια είναι ανενεργός) και αναμένουμε θετική ανταπόκριση.

Πιστεύουμε ότι με την πρόταση μας συμβάλουμε στην καλύτερη χρήση των αθλητικών διοικητικών κτιρίων και την δημοσιοποιούμε για να στηρίξουμε την γενικότερη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής σχετικά με τη ισότιμη μεταχείριση των αθλητικών συλλόγων του Δήμου μας».