ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Νέα «μάχη» στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Super League 2

Η ομάδα θα ζητήσει στο συμβούλιο, που αποτελείται από το δικαστές, να οριστεί εκ νέου το παιχνίδι της πρεμιέρας αλλά και αυτό με την Καρδίτσα

Μπορεί ο ΑΟΚ να δικαιώθηκε από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και να άναψε το «πράσινο φως» για το αυτονόητο, δηλαδή τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Super League 2, ωστόσο όπως δείχνουν τα πράγματα η επαφή του με τα… δικαστήρια δεν θα σταματήσει! Θα υπάρξει και συνέχεια μιας και πρέπει να αρθούν και άλλες αδικίες εις βάρος του!

Η μεγαλύτερη απ’ αυτές είναι το γεγονός ότι η ομάδα, υποχρεώθηκε την 1η αγωνιστική να αγωνιστεί με τον Απόλλωνα Πόντου και υποχρεώνεται στη 2η κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, να αγωνιστεί χωρίς να υπάρχουν στο ρόστερ της παίκτες με επαγγελματικά δελτία!!! Χωρίς φυσικά γι’ αυτό να ευθύνεται η ίδια! Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν τον… λόγο θα έχει η δικαιοσύνη και πιο συγκεκριμένα το Πειθαρχικό Συμβούλιο της Super League 2, το οποίο δεν αποτελείται από παράγοντες του ποδοσφαίρου όπως η περίφημη ΕΙΜ της ΕΠΟ ή από παράγοντες των ομάδων της SL 2 όπως το ΔΣ (που δεν έδωσε παράταση σε Καβάλα και Ζάκυνθο), αλλά από δικαστές. Σ’ αυτούς θα αποταθεί ο ΑΟΚ και θα τους παραθέσει τα στοιχεία, ελπίζοντας ότι δεν θα κινηθούν με βάση τις προσωπικές πικρίες, πείσματα και αντιδράσεις, αλλά με βάση τη λογική και το Νόμο!

Στο Νομικό Επιτελείο της Καβάλας δηλώνουν αισιόδοξοι ότι θα πείσουν με τα επιχειρήματα τους το Πειθαρχικό, έτσι ώστε να οριστεί εκ νέου ο αγώνας της πρεμιέρας αλλά και της 2ης αγωνιστικής, όπου είναι σίγουρο ότι ο ΑΟΚ δεν πρόκειται να δώσει!

Το παράδειγμα της Ζακύνθου

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα δεν έχει καθαρογραφεί η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστήριο και συνεπώς δεν έχει ενημερωθεί επίσημα η Λίγκα αλλά και η ΕΠΟ, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να εκδοθούν τα επαγγελματικά δελτία. Ακόμα όμως και να είχαν ενημερωθεί, αν κρίνει κανείς από το παράδειγμα της Ζακύνθου που δικαιώθηκε την περασμένη εβδομάδα αλλά ακόμα δεν εκδόθηκαν τα δικά της δελτία, είναι μάλλον απίθανο να έχουμε θετικές εξελίξεις στις λίγες ώρες που απομένουν από τον αγώνα με την Καρδίτσα.