ΠΑΕ ΑΟΚ 1965: Αυτοί είναι οι μικροί «μεγάλοι» ήρωες της Καβάλας [φωτογραφίες]

Η πρώτη επίσημη φωτογράφιση της ομάδας με τα 16 νεαρά παιδιά που θα παλέψουν για να γίνουν η σπίθα για να ξεκινήσει και πάλι η φλόγα της ομάδας να φωτίζει την πόλη – Η ανακοίνωση της ΠΑΕ και η υπόσχεση των αθλητών

Την πρώτη της επίσημη φωτογράφιση έκανε το πρωί του Σαββάτου 13 Νοεμβρίου η ομάδα της Καβάλας, η οποία (καλώς εχόντων των πραγμάτων) θα μπει στο ρυθμό του πρωταθλήματος της Super League 2 από την 3η αγωνιστική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια για να δώσει τους 2 πρώτους αγώνες της διοργάνωσης με Απόλλωνα Πόντου (εκτός) και Αναγέννηση Καρδίτσας (εντός έδρας).

Η φωτογράφιση αυτή που περιλαμβάνει 13 νεαρά παιδιά, συνοδεύτηκε και από την διαβεβαίωση ότι θα παλέψουν σε όλα τα παιχνίδια που θα φορούν το «καραβάκι» στο στήθος, αναγνωρίζοντας ότι αν και πρώτες αγωνιστικές θα είναι δύσκολες, θα παλέψουν προκειμένου η ομάδα να μείνει όρθια στο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση του ΑΟΚ αναφέρει σχετικά:

«Το πρωί του Σαββάτου 13/11 στο «Ανθή Καραγιάννη» έδωσαν το παρών οι νεαροί – ήρωες – ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποτελούν το ρόστερ της ομάδας μας στις επερχόμενες αγωνιστικές.

Δυστυχώς, οι καταστάσεις του καλοκαιριού όπως επίσης του Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου οδηγούσαν την ομάδα μας εκτός πρωταθλημάτων και συνολικά εκτός Ελληνικού ποδοσφαίρου για την φετινή σεζόν. Όμως με την βοήθεια των νομικών μας εκπροσώπων, βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε το δίκαιο, το νόμιμο, το πρέπων. Την συμμετοχή μας στην Super League 2.

Ο μόνος τρόπος λοιπόν για να βρεθούμε εκεί που μας αρμόζει, ήταν αυτά τα νεαρά παιδιά να «βάλουν πλάτη» και να μας εξασφαλίσουν την συμμετοχή μας στο νέο πρωτάθλημα.

Φίλοι της ομάδας δεν θα σας κρύψουμε την αλήθεια, οι πρώτες αγωνιστικές θα είναι δύσκολες, θα παλέψουμε σε άνισες μάχες και πολύ πιθανόν θα τις χάσουμε, όμως πάντα θα είμαστε εκεί ώστε το «καραβάκι» να συνεχίσει να πλέει στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Αυτά τα παιδιά θα γίνουν η σπίθα ώστε να ξεκινήσει και πάλι η φλόγα του ΑΟΚ να φωτίζει την πόλη».