ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Έχασαν με 7-0, κέρδισαν το χειροκρότημα όλων…

Κατάθεση ψυχής από τα νεαρά παιδιά του Νίκου Καραμπιμπέρη που γνώρισαν βαριά ήττα από τον Πιερικό, αλλά χειροκροτήθηκαν από τους 15 φιλάθλους που ταξίδεψαν στην Κατερίνη, αλλά και τους γηπεδούχους

Οπως ήταν αναμενόμενο ο ΑΟΚ δεν μπόρεσε να προβάλει μεγάλη αντίσταση στην πρεμιέρα των αγωνιστικών υποχρεώσεων του στο πρωτάθλημα της Super League 2. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής βρέθηκε στην Κατερίνη και γνώρισε την ήττα με 7-0 από τον Πιερικό. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε καμία κριτική, στο αγωνιστικό επίπεδο, δεδομένου ότι η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν πολύ μεγάλη.

Όπως και να έχει όμως τα παιδιά του Νίκου Καραμπιμπέρη έκαναν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο και τα έδωσαν όλα για να κρατήσουν τη σημαία του ΑΟΚ ψηλά! Μπορεί να υπέστησαν βαριά ήττα, κέρδισαν όμως το ζεστό χειροκρότημα και την εκτίμηση τόσο των περίπου 15 ηρωικών Καβαλιωτών (ο πιο ηρωικός ήταν αυτός που ταξίδεψε με τη μοτοσυκλέτα του!!!) που στάθηκαν στο πλευρό τους στην κερκίδα, όσο και των λιγοστών φιλάθλων των γηπεδούχων που αναγνώρισαν την τεράστια προσπάθεια που έγινε.

Ο Πιερικός ξεκίνησε με 2 γκολ στο 10λεπτο από στημένες φάσεις με τους Εμπουσί στο 5’ και  Καρανάτσιος στο 7’. Στο 29′ Παντελιάδης έκανε το 3-0, στο34′ Χαντζάρας το 4-0 και στο 37′ ο Ζαφειράκης σουτ το 5-0. Στο 2ο μέρος ο Μαυρίδης έκανε το 6-0 στο 47’ και στο 87’ ο Καγκελίδης με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 7-0.

Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η κίνηση της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα να πάει προς την κερκίδα που βρισκόταν οι οπαδοί της και τους χειροκρότησε με τη σειρά της.

Οι συνθέσεις:

Πιερικός (Ν. Θεοδοσιάδης): Τζήμας, Μηλιώτης (46′ Μουρατίδης), Παντελιάδης (46′ Καγκελίδης), Γιαλαμίδης, Εμπουσί, Κριμιτζάς, Ίτσιος (46′ Παπουτζίδης), Ζαφειράκης, Μπουολί (46′ Πέλκας), Καρανάτσιος, Χαντζάρας (46′ Μαυρίδης).

Καβάλα (Καραμπιμπέρης): Παπαποστόλου, Γιαννακός, Θαλασσινός, Βορδοναράκης, Κλεπουσνιώτης, Ταχτατζίδης, Παπαδόπουλος, Καμαρίδης, Λαμπαδίτης, Χατζηγεωργίου, Δραγανίδης (71′ Μπουτζατζάς).