ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: «Έκλεισε» ο Μάκος, «κλείνει» ο νέος προπονητής…

Ο 34χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας – Σε προχωρημένο στάδιο οι επαφές με το νέο προπονητή – Προσπάθεια να εκδοθούν ακόμα 2-3 δελτία «πρώτων εγγραφών»

Ο Γρηγόρης Μάκος είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που είχε συμμετοχές και στην Εθνική ομάδα των Ανδρών, και προορίζεται για τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΑΟΚ 1965. Αυτόν «φωτογράφιζε» άλλωστε σε δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης την περασμένη εβδομάδα ο Άλεξ Χαντιτάτζι, όταν έκανε λόγο για την προετοιμασία της ομάδας που θα παρουσιαστεί στην αρχή του 2022, όταν δηλαδή θα γίνουν μεταγραφές στην εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι επαφές με τον ποδοσφαιριστή που έχει 13 συμμετοχές στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα (και έχει παίξει και στις «μικρές» Εθνικές) και αγωνίστηκε σε Πανιώνιο, ΑΕΚ, Μόναχο 1860, Ανόρθωση, Παναιτωλικό και Καλαμάτα, έχουν ξεκινήσει εδώ και 2 περίπου εβδομάδες και έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο που δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Σε προχωρημένο στάδιο επίσης βρίσκεται και το θέμα του προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα. Όπως έχει επισημανθεί και σε προηγούμενες αναφορές, το πρώτο όνομα που βρίσκεται στη λίστα της διοίκησης του συλλόγου έρχεται από το πρόσφατο παρελθόν της ομάδας, μ’ έναν τεχνικό που έχει αποδείξει ότι την αξία του. Παρ’ ότι φαίνεται να υπάρχει διάθεση συνεργασίας από τη μεριά του, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει «λευκός καπνός», γι’ αυτό και στον ΑΟΚ έχουν έτοιμο πλάνο για μια άλλη επιλογή που κι αυτή θεωρείται από το «πάνω ράφι»!

Στην Καβάλα θέλουν να κλείσουν από τώρα αυτά τα θέματα, για να αρχίσουν να δουλεύουν πάνω στο «χτίσιμο» της νέας ομάδας με επιλογές που δεν θα γίνουν τον Ιανουάριο. Όσο αυτό είναι εφικτό, οι παίκτες θα συμφωνούν και θα αρχίσουν να έρχονται νωρίτερα στην Καβάλα προκειμένου να δουλέψουν μαζί και να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο ετοιμοπόλεμοι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος τη νέα (ημερολογιακή) χρονιά!

Προσπάθεια να μεγαλώσει το ρόστερ της νεανικής ομάδας

Σε ότι αφορά την υπάρχουσα ομάδα, που έκανε το ντεμπούτο της στην Κατερίνη, που παρά τα 7 γκολ που δέχτηκε, χειροκροτήθηκε από τους φίλους του ΑΟΚ που ταξίδεψαν στην Πιερία και έχει κερδίσει την εκτίμηση όλων των φιλάθλων για το πάθος και την ψυχή που έδειξαν, αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη μια προσπάθεια εμπλουτισμού του ρόστερ που έχει στη διάθεση του ο προπονητής Νίκος Καραμπιμπέρης. Την Κυριακή στην Κατερίνη είχε μόλις 2 αλλαγές, πράγμα που σημαίνει ότι έχει ελάχιστες λύσεις στον πάγκο, τη στιγμή που τα παιδιά αυτά (ακόμα κι αν είναι καλά γυμνασμένα με την ενασχόληση του με το μπάσκετ και το kick-boxing) θα είναι δύσκολο να ανταπεξέλθουν στο ιδιαίτερα βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα που έχουν μπροστά τους. Άλλωστε και οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές θα δυσκολεύονταν αν είχαν να δώσουν 3 αγώνες μέσα σε μια εβδομάδα.

Γι’ αυτό λοιπόν και οι διοικούντες της ΠΑΕ προσπαθούν να εκδώσουν ακόμα 2-3 νέα δελτία (πρώτες εγγραφές) έτσι ώστε να «δυναμώσει» περισσότερο η ομάδα. Η μια απ’ αυτές τις περιπτώσεις αφορά νεαρό παιδί που είναι Αλβανικής καταγωγής, για τον οποίο θα πρέπει να ακολουθηθεί διαφορετική διαδικασία, που όμως μπορεί να κοστίσει σε χρόνο…