ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Κέρδισαν και πάλι το χειροκρότημα-Έχασαν με 6-0 από τη Ξάνθη

Οι φίλοι της ομάδας παρακολούθησαν για πρώτη φορά τα νεαρά παιδιά που κρατούν ψηλά τη σημαία του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Super League 2

Την πρώτη της εμφάνιση μπροστά στους φιλάθλους της έκανε το απόγευμα της Τετάρτης (24/11) η ομάδα της Καβάλας, που στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League 2 υποδέχτηκε τη Ξάνθη από την οποία γνώρισε την ήττα με 0-6!

Οι φίλοι του ΑΟΚ χειροκρότησαν θερμά τόσο στην έναρξη όσο και μετά το τέλος του αγώνα τα ηρωικά αυτά παιδιά του Νίκου Καραμπετάκη και είδαν πλέον ιδίοις όμμασι σε ποιο σημείο την έφεραν τα διάφορα «λαμπρά» μυαλά του Ελληνικού ποδοσφαίρου (εντός και εκτός Καβάλας).

Ο αγώνα ξεκίνησε και ο 11ος παίκτης της Καβάλας παρακολουθούσε διαδικτυακό μάθημα…

Είναι τόσο δε η κατάσταση στο «καραβάκι» που ακόμα και μ’ αυτούς τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει, ίσα – ίσα μπορεί συμπληρώσει ενδεκάδα. Κι αυτό γιατί σε σχέση με το παιχνίδι στην Κατερίνη, δεν μπόρεσε να αγωνιστεί ο Βορδοναράκης που υπηρετεί τη θητεία του στην Αθήνα και δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει άδεια, ενώ ο Ταχτατζίδης που συμπεριλήφθηκε στην 11αδα, είχε υποχρεώσεις με τη σχολή που φοιτά και έπρεπε να παρακολουθήσει διαδικτυακά το μάθημα του. Γι’ αυτό το λόγο μάλιστα μπήκε στο γήπεδο στο 17ο λεπτό!!! Μέχρι τότε δηλαδή η ομάδα αγωνιζόταν με 10 παίκτες μιας και δεν υπήρχε άλλη αλλαγή!!!

Μέσα σ’ αυτή την κατάσταση, η Ξάνθη πέτυχε 5 γκολ μέχρι τη συμπλήρωση του ημιώρου με τους Δημητριάδη, Ιμπραίμι 2, Γκινσάρι και Φαζό, ενώ στην επανάληψη ο Πλατέλας με ωραίο γυριστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-6. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν από το 55ο λεπτό με 10 παίκτες, αφού έκανε τις 5 αλλαγές στο ημίχρονο και έτσι όταν ο Κρητικός τραυματίστηκε στο 55ο λεπτό, δεν μπορούσε να τον αντικαταστήσει κανείς!!!

Για πρώτη φορά οι φίλαθλοι από την πλευρά της θάλασσας

Αξιοσημείωτο στοιχείο της συνάντησης επίσης ήταν το γεγονός ότι οι φίλαθλοι του ΑΟΚ παρακολούθησαν τον αγώνα από την κερκίδα της θάλασσας, λόγω του γνωστού… κολλήματος που δημιουργήθηκε με την πιστοποίηση του γηπέδου (σ. σ. ο αγώνας έγινε μετά από παρέμβαση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου) σε ότι αφορά το… ύψος στα κάγκελα!

Οι συνθέσεις

Καβάλα: Παπαποστόλου, Θαλασσινός, Γιαννακός, Χατζηγεωργίου, Παπαδόπουλος, Κλεπουσνιώτης, Δραγανίδης, Μπουτζατζάς, Λαμπαδίτης, Καμαρίδης, Ταχτατζίδης.

Ξάνθη: Ίτσο, Θυμιάνης, Παπάζογλου (46′ Μιχαήλ), Κρητικός, Δεληγιαννίδης, Φαζός, Ουνγιαλίδης (46′ Μπάτζιος), Γκουνσάρι (46′ Τσιλιγγίρης), Ιμπράιμι (46′ Διαμαντόπουλος), Μονρόουζ (46′ Πλατέλλας), Δημητριάδης.