Η ΠΑΕ ΑΟΚ ευχαριστεί τον Χρήστο Μέτιο και τους φιλάθλους της

Ανακοίνωση της διοίκησης για την παρέμβαση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα με την άδεια του γηπέδου, αλλά και την παρουσία των φίλων της στις εξέδρες

Την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες της, προς τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιος καθώς και την Εκτελεστική Γραμματέα της Περιφέρειας Ζωή Κοσμίδου, εκφράζει με δελτίο τύπου που απέστειλε η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟΚ.

Από την ομάδα της Καβάλας επισημαίνουν την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος που προέκυψε με την άδεια αθλητικής εγκατάστασης της έδρας της, χωρίς χρονοτριβές και με αίσθηση καθήκοντος!

Παράλληλα ευχαριστεί και τους φιλάθλους της που βρέθηκαν στο γήπεδο την Τετάρτη τονίζοντας ότι ο αριθμός των εισιτηρίων που κόπηκαν ήταν μεγαλύτερος σε σχέση με αρκετά άλλα παιχνίδια της κατηγορίας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρει σχετικά:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, την Εκτελεστική Γραμματέα της Περιφέρειας Ζωή Κοσμίδου και όλα τα στελέχη των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφέρειας που αντιμετώπισαν και έλυσαν το πρόβλημα της άδειας της αθλητικής εγκατάστασης του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη».

Τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την άμεση επίλυση του ζητήματος χωρίς χρονοτριβές παρά την χιλιομετρική απόσταση δείχνοντας αποτελεσματικότητα και αίσθηση καθήκοντος.

Τέλος, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως ο αριθμός εισιτηρίων που κόπηκε στο χθεσινό παιχνίδι παρά το εργάσιμο της ημέρας και τις άστατες καιρικές συνθήκες ήταν μεγαλύτερος από αρκετά παιχνίδια της κατηγορίας.

Σας ευχαριστούμε όλους όσους δώσατε το παρών για να χειροκροτήσετε αυτούς τους νεαρούς ήρωες που κρατάνε την σημαία με το «καραβάκι» ψηλά».