Οπαδοί Πανσερραϊκού: Οι παίκτες του ΑΟΚ ξέρουν ότι θα χάσουν, όμως διάλεξαν να παλέψουν

Ένα διαφορετικό «σύνθημα» από το Panserraikos Che Guevara Club, γιατί «για κάθε λαμόγιο που λυμαίνεται το αγαπημένο μας άθλημα, θα υπάρχει πάντα ένας μάγκας»

Οι οπαδοί της Καβάλας και του Πανσερραϊκού τα τελευταία χρόνια έχουν καλές και ειλικρινείς σχέσεις και αυτή η ειλικρίνεια φαίνεται και στην τελευταία ανακοίνωση του club των οργανωμένων της ομάδας των Σερρών, με αφορμή τη σύνθεση της ομάδας του ΑΟΚ, η οποία αποτελείται από ερασιτέχνες παίκτες, πολλοί εκ των οποίων δεν έχουν καν σχέση με τον χώρο του ποδοσφαίρου, ενώ οι Σερραίοι στάθηκαν κυρίως σε ένα… παράδοξο στο ματς με την Ξάνθη, όπου ένας παίκτης της Καβάλας έμεινε στα αποδυτήρια για να δώσει μάθημα εξ αποστάσεως για τη Σχολή του, με τους Σερραίους να σχολιάζουν δηκτικά ότι «για κάθε λαμόγιο που λυμαίνεται το αγαπημένο μας άθλημα, θα υπάρχει πάντα ένας μάγκας σαν εσένα ρε φίλε».

Η ανακοίνωση του Panserraikos Che Guevara Club

Σε ένα Ελληνικό ποδόσφαιρο, πάνω στο οποίο ασελγούν καθημερινά διάφοροι τυχάρπαστοι τυχοδιώκτες, σε μια 2η Εθνική κατηγορία στην οποία φτάσαμε Δεκέμβρη για να υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη και ακόμα εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις, υπάρχουν κάποιες χαραμάδες ελπίδας.

Η ομάδα του ΑΟ Καβάλας αγωνίζεται με ένα σύνολο αποτελούμενο από παιδιά του Νομού, τα περισσότερα εκ των οποίων δεν έχουν σχέση με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά με άλλα αθλήματα. Ξέρουν ότι θα χάσουν στα παιχνίδια και μάλλον εύκολα, όμως διάλεξαν να παλέψουν, να αθληθούν, να αγωνιστούν.

Ένας από αυτούς τους νεαρούς παίχτες, χθες, σύμφωνα με τις αθλητικές ιστοσελίδες, μέσα σε 90 λεπτά πρόλαβε να συμμετάσχει σε μάθημα της Σχολής του εξ’ αποστάσεως και να ιδρώσει και τη φανέλα. Πρόλαβε σε 90 λεπτά να τιμήσει την πόλη του, την παιδεία και πάνω από όλα τον εαυτό του.

Για κάθε λαμόγιο που λυμαίνεται το αγαπημένο μας άθλημα, θα υπάρχει πάντα ένας μάγκας σαν εσένα ρε φίλε. Καλούς αγώνες και καλό πτυχίο!