ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Ο Αλεξάντερ Νούρι στον δρόμο για την Καβάλα

Ο Ιρανογερμανός προπονητής αποτελεί την επιλογή της διοίκησης για την τεχνική ηγεσία – Αναμένεται στην πόλη για να δει τις συνθήκες που επικρατούν, να μάθει για το πλάνο της διοίκησης και να αποφασίσει αν θα δεχτεί την πρόταση που του έγινε

Στην Καβάλα αναμένεται τις επόμενες ώρες ο Ιρανογερμανός προπονητής Αλεξάντερ Νούρι, προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟΚ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Ο 42χρονος τεχνικός δεν έχει συμφωνήσει να καθίσει στον πάγκο του ΑΟΚ, αλλά θα έρθει στην πόλη για να δει τις συνθήκες που επικρατούν, να ακούσει το πλάνο της διοίκησης και τις φιλοδοξίες της και στη συνέχεια να αποφασίσει αν θα αποδεχτεί την πρόταση που του έχει γίνει από τον συμπατριώτη του Αλεξάντερ Χαντιτάτζι, ο οποίος και θα τον υποδεχτεί στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης!

Ο Αλεξάντερ Νούρι, που έχει γεννηθεί στη Γερμανία το 1979 από πατέρα Ιρανό και μητέρα Γερμανίδα, έχει αγωνιστεί για 14 χρόνια ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στη Βέρντερ Βρέμης, στους Σιάτλ Σάουντερς (ΗΠΑ) καθώς και σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών της Γερμανίας, έχει ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα στην Ολντεμπουργκ το 2011, ενώ το 2016 ήταν πρώτος προπονητής στη Βέρντερ Βρέμης (ξεκίνησε το 2014 από τη 2η ομάδα). Το 2018 πέρασε από την Ίγκλοστάντ, ενώ το 2020 δούλεψε στη Χέρτα Βερολίνου ως συνεργάτης του Γιούργκεν Κλίνσμαν!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει δεχτεί προτάσεις για συνεργασία από συλλόγους της Α’ Εθνικής της Γαλλίας και του Βελγίου, ωστόσο λόγω της γνωριμίας του με τον Άλεξ Χαντιτάτζι, θα έρθει στην Καβάλα για να γνωρίσει την ομάδα και την περιοχή και να αποφασίσει. Πρόκειται για έναν πολύ εξελίξιμο και φιλόδοξο τεχνικό, που έχει ιδιαίτερη έφεση στην ανάλυση του ποδοσφαίρου και τα στατιστικά στοιχεία.