ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Στο γήπεδο χάνει, στην Εφέσεων κερδίζει…

Το δευτεροβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της ΕΠΟ φέρεται να έχει αποφασίσει να οριστεί εκ νέου ο αγώνας της πρεμιέρας της SL2 με τον Απόλλωνα Πόντου στη Θεσσαλονίκη

Μπορεί ακόμα ο ΑΟΚ να μην έχει γνωρίσει τη χαρά της νίκης στους αγωνιστικούς χώρους της Super League 2, και δεν προβλέπεται να τη γνωρίσει μέχρι και τις αρχές Ιανουαρίου, όμως το τελευταίο διάστημα στο δικαστικό «μέτωπο» τα καταφέρνει πολύ καλύτερα!

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, η Καβάλα (αλλά και η Ζάκυνθος) δικαιώθηκαν στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία αποφάσισε ότι πρέπει να οριστούν εκ νέου οι αγώνες της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Πόντου και την Καλλιθέα αντίστοιχα!

Η αθλητική δικαστής είχε κατακυρώσει τους αγώνες με 3-0 υπέρ των αντιπάλων των δύο ομάδων και είχε επιβάλει πρόστιμο 4.000 ευρώ  (αρχικά η τιμωρία αυτή είχε συνοδευτεί και με ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών, που δεν ίσχυε με βάση το νέα ΚΑΠ). Ωστόσο, οι «Αργοναύτες» και οι νησιώτες έπεισαν στην εκδίκαση ότι υπήρχαν λόγοι ανωτέρας βίας για τους οποίους δεν «κατέβηκαν» στην πρεμιέρα. Έτσι, η Super League 2 θα πρέπει να βρει ημερομηνίες και να ορίσει εκ νέου τις δύο αναμετρήσεις.

Οι δύο ομάδες μετρούσαν από δύο μηδενισμούς και ήταν με την πλάτη στον τοίχο, καθώς στον 3ο ακολουθεί αποβολή. Πλέον η Ζάκυνθος έχει έναν κόντρα στον Λεβαδειακό, ενώ η Καβάλα αναμένει ακόμα (!) την απόφαση του αθλητικού δικαστή για τη μη διεξαγωγή του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας για τη 2η στροφή.

Πηγή: FootballLeaguenews.gr