ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Αρχίζει ο αγωνιστικός «Γολγοθάς» με 5 αγώνες σε 18 ημέρες!

Μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου η ομάδα θα αντιμετωπίσει διαδοχικά, Αλμωπό Αριδαίας, Νίκη Βόλου, Ολυμπιακό Βόλου, Απόλλωνα Πόντου και ΠΑΟΚ β’

Ενας αγωνιστικός «Γολγοθάς» αρχίζει το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου για τα νεαρά παιδιά της ομάδας της Καβάλας, τα οποία θα κληθούν μέσα σε 18 ημέρες να δώσουν 5 αγώνες για το πρωτάθλημα του Βορείου Ομίλου της Super League 2! Τα «πιτσιρίκια» του Νίκου Καραμπιμπέρη επιστρέφουν στη δράση, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, και θα υποδεχτούν το Σάββατο (14.45) στο «Ανθή Καραγιάννη» τον Αλμωπό Αριδαίας και απ’ εκεί και πέρα θα δίνουν 2 αγώνες την εβδομάδα. Μετά την Αριδαία για την 7η αγωνιστική, θα παίξει την Πέμπτη με τη Νίκη στο Βόλο (8η αγωνιστική-εμβόλιμη) και στη συνέχεια την Κυριακή 19 του μηνός θα υποδεχτεί εντός έδρας τον Ολυμπιακό Βόλου για την 9η αγωνιστική.

Μέσα στις γιορτές το πρόγραμμα για τις ομάδες «ελαφραίνει» όχι όμως για τον ΑΟΚ, αφού όπως είναι γνωστό την Τετάρτη 22/12 θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Μακεδονικού τον Απόλλωνα Πόντου για την 1η αγωνιστική της διοργάνωσης. Όπως είναι γνωστό η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να οριστεί εκ νέου ο συγκεκριμένος αγώνας, μιας και δέχτηκε τους λόγους ανωτέρας βίας που επικαλέστηκε η Καβάλα, ενώ το ίδιο συνέβη και για την περίπτωση του αγώνα της 2ης αγωνιστικής με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο οποίος όμως δεν έχει οριστεί.

Μια εβδομάδα αργότερα, δηλαδή την Τετάρτη 29/12 τελειώνουν τα «βάσανα» των νεαρών παιδιών (αλλά και των φίλων της ομάδας) μιας και θα δώσουν το τελευταίο παιχνίδι με το «καραβάκι» στο στήθος. Για την 10η αγωνιστική θα παίξουν με τον ΠΑΟΚ Β’ και μετά θα λήξει η αποστολή τους, μιας και όλοι ελπίζουμε ότι την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου κόντρα στα Τρίκαλα θα παρουσιαστεί ο νέος ΑΟΚ!

Αναζητεί Υπεύθυνο Marketing

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ με ανακοίνωση της κάνει γνωστό ότι ενδιαφέρεται να προσλάβει υπεύθυνο marketing. Η ανακοίνωση αναφέρει «Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 ζητά να προσλάβει στέλεχος πλήρους απασχόλησης στο τμήμα Marketing, με σκοπό την στελέχωση του διαφημιστικού τμήματος της! Απαραίτητη η γνώση Αγγλικών, Microsoft Office και προγράμματος επεξεργασίας εικόνας (πχ. Photoshop, Corel). Αν έχεις τα απαιτούμενα προσόντα, όρεξη για δουλειά και δημιουργικότητα, τότε στείλε μας το βιογραφικό σου στο [email protected]».