ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Αναζητά τον επόμενο διοικητικό ηγέτη της

Ανακοίνωση-αγγελία για την πρόσληψη δικηγόρου που θα αναλάβει να «τρέξει» την ομάδα στη νέα εποχή

Μετά την αγγελία για την αναζήτηση υπευθύνου marketing, στον ΑΟΚ αναζητούν (με τον ίδιο τρόπο) δικηγόρο που θα αναλάβει τη θέση του νομικού συμβούλου της ΠΑΕ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης η θέση θα είναι πλήρους απασχόλησης με καλό μισθό. Μέσα στα καθήκοντα του θα είναι να αναλάβει ηγετική θέση σε όλα τα νομικά ζητήματα του οργανισμού αλλά και σε εξωτερικά και εσωτερικά ζητήματα του συλλόγου, όπως επίσης να παρέχει νομικές συμβουλές προς το έμψυχο δυναμικό της ομάδας αλλά και οι διαπραγματεύσεις με τρίτους φορείς. Στην ουσία δηλαδή η ομάδα αναζητά έναν ηγέτη που θα αναλάβει όλα τα οργανωτικά ζητήματα της εταιρίας, μιας και απ’ ότι φαίνεται ούτε ο Άλεξ Χαντιτάτζι ούτε ο Σταύρος Κούρος (ως πρόεδρος) θα είναι συνεχώς δίπλα στην ομάδα λόγω των υποχρεώσεων τους

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλας αναφέρει σχετικά:

«Στην συνέχεια της προσπάθειας μας να χτίσουμε ξανά από την αρχή την ποδοσφαιρική μας ομάδα αλλά και τον οργανισμό ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, αναζητούμε ένα άτομο με ηγετικές ικανότητες ώστε να αναλάβει την θέση του νομικού συμβούλου της ομάδας.

Σε αυτή την απαιτητική, πλήρους απασχόλησης και σημαντική θέση χρειαζόμαστε ένα άτομο που έχει τις απαραίτητες ικανότητες για να αναλάβει ηγετική θέση σε όλα τα νομικά ζητήματα του οργανισμού αλλά και σε εξωτερικά και εσωτερικά ζητήματα του συλλόγου.

Μέσα στις υποχρεώσεις της θέσης είναι και οι νομικές συμβουλές προς το έμψυχο δυναμικό της ομάδας αλλά και οι διαπραγματεύσεις με τρίτους φορείς. Επίσης θα πρέπει να εκπροσωπείτε και να ηγείστε της νομικής μας ομάδας σε όλα τα θέματα που μπορεί να προκύψουν με την διοργανώτρια αρχή, την ΕΠΟ και την Κυβέρνηση.

Για να αναλάβετε αυτή την θέση χρειάζεστε:

– Άδεια ασκήσεως δικηγορικού επαγγέλματος για τουλάχιστον 2 χρόνια.

– Σωστή κατανόηση και γνώση των νόμων περί συμβολαίων, συναλλαγών, ιδιοκτησίας και παρεμφερών ζητημάτων.

Για την θέση προσφέρονται, Καλός μισθός, Ασφάλιση και η ευκαιρία να βάλεις και εσύ το «λιθαράκι» σου στην προσπάθεια ο ΑΟΚ και η πόλη της Καβάλας να «μεγαλώσουν» όπως όλοι μας ονειρευόμαστε.

Τρόποι επικοινωνίας:

  1. Mέσω απευθείας μηνύματος στις σελίδες μας στα Social Media (Facebook – Instagram)
  2. Μέσω e-mail στην διεύθυνση [email protected]».