ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Πάλεψε και πάλι-Έχασε με 0-6

Ήττα από τον Αλμπωπό Αριδαίας στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του «Ανθή Καραγιάννη» για την 7η αγωνιστική της Super League 2

Mέσα σ’ ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της συνεχόμενης βροχής, και με την παρουσία 17 ηρωικών φιλάθλων που παρακολούθησαν τον αγώνα από την κερκίδα (της θάλασσας), ο ΑΟΚ γνώρισε την ήττα από τον Αλμωπό Αριδαίας με 0-6 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League 2, στο «Ανθή Καραγιάννη».

Κόντρα στους φιλοξενούμενους, που είχαν στη σύνθεση τους γνωστά πρόσωπα όπως ο Κέρθι, ο Κολλαράς, ο Γιαλαμούδης και ο Σέχου, τα πιτσιρίκια του Νίκου Καραμπιμπέρη έδωσαν (για ακόμα μια φορά) τον καλύτερο τους εαυτό, και μάλιστα χειροκροτήθηκαν όταν σε 1-2 φάσεις κατάφεραν να κάνουν σουτ προς την αντίπαλη εστία.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων ήταν εμφανέστατη γι’ αυτό και το σκορ πήρε αυτές τις διαστάσεις, με τον Αλμωπό να παίρνει το προβάδισμα μόλις στο 3ο λεπτό με τον Ρίβας, ενώ ο Κολλαράς στο 26’ με κεφαλιά έκανε το 0-2. Στο 31’ ο Παρασκευά με σουτ έγραψε το 0-3 και στο 40’ ο Ρόβας έκανε το 0-4 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο 65’ ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-5 και δύο λεπτά αργότερα ο Ρίβας διαμόρφωσε το τελικό 0-6.

Οι συνθέσεις

Καβάλα (Καραμπιμπέρης): Παπαποστόλου, Θαλασσινός, Γιαννάκος, Χατζηγεωργίου, Παπαδόπουλος, Κλεπουσνιώτης, Ταχτατζίδης, Απόσογλου, Λαμπαδίτης, Καμαρίδης, Βορδοναράκης.
Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Παϊτέρης, Παρασκευάς, Σουλιώτης, Σέχου, Πρίκας, Κέρθι, Ασλαμπάλογλου, Κολλαράς, Ρόβας, Τριανταφυλλάκης, Ρίβας. Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Γιαλαμούδης, Αδαμίδης, Καράμπελας, Σταμπουλίδης και Μπακουτσής.