Πάνθηρες: Επανέρχονται με το αίτημα για χώρο γραφείου στο κλειστό της Καλαμίτσας

Καλούν το Δήμο Καβάλας να λύσει το ζήτημα χωρίς καθυστερήσεις για να μην περάσει η ομάδα τον χειμώνα στους διαδρόμους και στο κρύο

Το αίτημα για παραχώρηση ενός χώρου γραφείου στο κλειστό γυμναστήριο «Αλ. Δήμογλου» της Καλαμίτσας από τους Πάνθηρες προς τον Δήμο Καβάλας δεν έγινε ακόμα δεκτό και έτσι σύλλογος που δραστηριοποιείται στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ επανέρχεται! Με νέα ανακοίνωση του τονίζει ότι ο χώρος που διεκδικεί παραμένει ανενεργός εδώ και χρόνια και ότι είναι απαραίτητος για τη λειτουργία του συλλόγου που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, και μάλιστα με επιτυχία.

Ακολουθεί η ανακοίνωση των Πανθήρων:

«Πιστεύουμε ότι το θέμα μπορεί και πρέπει να λυθεί εύκολα χωρίς να περάσουμε το χειμώνα στους διαδρόμους και στο κρύο»

«Έχουν περάσει μήνες από την στιγμή που ζητήσαμε από την δημοτική αρχή συγκεκριμένο χώρο γραφείου στις αθλητικές εγκαταστάσεις της  Καλαμίτσας τις οποίες χρησιμοποιούμε ως έδρα για την συμμετοχή μας στην Α2  εθνική κατηγορία του μπάσκετ γυναικών. Το αίτημα μας τέθηκε με δύο συναντήσεις και μια δημόσια ανακοίνωση.

Ο χώρος που ζητάμε παραμένει ανενεργός εδώ και χρόνια και έχει τη δυνατότητα να καλύψει τις απαραίτητες τεχνικές και διοικητικές ανάγκες του συλλόγου μας (αποθήκευση αθλητικού εξοπλισμού και αναλωσίμων, τεχνικές συσκέψεις, χρήση βίντεο- αναλύσεις, συνεδριάσεις κλπ), ανάγκες οι οποίες σήμερα αντιμετωπίζονται κυριολεκτικά στο «πόδι».

Η παραχώρηση του για χρήση στο σύλλογο μας πιστεύουμε ότι είναι στα πλαίσια της αποστολής του Δήμου να ενισχύει τους κοινωνικούς, κοινωφελείς, μη κερδοσκοπικούς φορείς, και ταυτόχρονα όχι μόνο δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα, αλλά συμβάλει στην ισότιμη αντιμετώπιση  των αθλητικών συλλόγων από την δημοτική διοίκηση, απομακρύνει σκέψεις ότι υπάρχει προνομιακή μεταχείριση κάποιων παραγόντων-ομάδων.

Πιστεύουμε ότι το θέμα μπορεί και πρέπει να λυθεί εύκολα και έγκαιρα  χωρίς νέες και ευρύτερες συζητήσεις και χωρίς να περάσουμε το χειμώνα στους διαδρόμους και στο κρύο. Καθώς δεν γνωρίζουμε τους λόγους της καθυστέρησης, αναμένουμε άμεσα την απάντηση της δημοτικής διοίκησης».