Στην Καβάλα η Εθνική ομάδα κολύμβησης Εφήβων-Νεανίδων

Στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που απαρτίζεται από 33 αθλητές συμμετέχουν και οι κολυμβητές του ΟΘΑΚ Βύρων Καρκαλιανίδης, Γιάννης Σκαρής καθώς και ο προπονητής Νίκος Γκέκας

Την Εθνική ομάδα κολύμβησης Εφήβων – Νεανίδων θα φιλοξενήσει μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου στο κλειστό κολυμβητήριο της Καβάλας, ο ΟΘΑΚ σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας! Στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που απαρτίζεται από 33 αθλητές συμμετέχουν και δύο Καβαλιώτες καθώς και ο προπονητής του Ομίλου της Καβάλας. Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι στο κλειστό της Καβάλας αυτή την περίοδο θα προπονηθούν αθλητές από το Νηρέα Βέροιας και τον Θερμαϊκό.

Η ανακοίνωση του ΟΘΑΚ αναφέρει σχετικά:

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ο ΟΘΑΚ σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας φιλοξενούν την εθνική ομάδα κολύμβησης εφήβων- νεανίδων για προετοιμασία στο κλειστό κολυμβητήριο της πόλης. Η εθνική ομάδα απαρτίζεται από 33 κολυμβητές  και κολυμβήτριες από όλη την Ελλάδα. Στην εθνική ομάδα συμμετέχουν και 2 κολυμβητές του συλλόγου μας ο Καρκαλιανίδης  Βύρων και ο Σκαρής Ιωάννης, καθώς και ο προπονητής μας Γκέκας Νικόλαος. Η προετοιμασία θα γίνει το διάστημα από 27/12/21 έως 6/1/22 . Εκτός από την εθνική ομάδα για προετοιμασία έχουν έρθει και οι σύλλογοι Νηρέας Βέροιας και Θερμαϊκός. Ευχαριστούμε τον Δήμο Καβάλας για την συνεργασία του. Το γεγονός αυτό αποτελεί άλλη μια σημαντική προβολή του αθλητισμού της Καβάλας σε όλη την Ελλάδα καθώς η επιλογή του κλειστού κολυμβητηρίου της πόλης μας από την εθνική ομάδα, δείχνει το υψηλό επίπεδο των εγκαταστάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο. Ευχόμαστε καλή διαμονή και μια επιτυχημένη προετοιμασία σε όλα τα παιδιά».

Στην Καβάλα η β’ φάση του Πανελλήνιου παίδων υδατοσφαίρισης

Εν τω μεταξύ στην Καβάλα θα διεξαχθεί η β’ φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Παίδων (Κ-15), ύστερα από απόφαση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Στους αγώνες αυτούς συμμετέχει και η ομάδα του Ομίλου Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας και θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιανουαρίου στο κλειστό κολυμβητήριο της Καβάλας, στο οποίο τις προηγούμενες ημέρες έγιναν ορισμένες χρήσιμες εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης ζημιών στην πισίνα. Όπως προέκυψε από τη διαδικτυακή κλήρωση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, στον όμιλο της Καβάλας θα γίνουν οι αγώνες μεταξύ των ομάδων:
ΟΘΑ Καβάλας
Άρης Θεσσαλονίκης
ΧΑΝ Θεσσαλονίκης
Πανσερραϊκός
Από τον ΟΘΑ Καβάλας με ανακοίνωση τους ευχαριστούν την Ομοσπονδία που τους εμπιστεύτηκε και τους ανέθεσε την εν λόγω διοργάνωση, στηρίζοντας με την κίνησή της αυτή την ανάπτυξη του αθλήματος και τη διάδοση του στην επαρχία.

Στη Θεσσαλονίκη οι Έφηβοι

Σε ότι αφορά την ομάδα εφήβων του συλλόγου (Κ-17), αυτή θα αγωνιστεί την Τρίτη και την Τετάρτη 28 και 29 Δεκεμβρίου στο Εθνικό Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης στη β’ φάση της διοργάνωσης που συμμετέχει.

Αναλυτικά την Τρίτη θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής (20.15) και την Τετάρτη θα δώσει δύο αγώνες. Ο πρώτος θα ξεκινήσει στις 9.00 το πρωί κόντρα στο ΝΑΟ Κέρκυρας και ο δεύτερος στις 16.45 κόντρα στον ΠΑΣ Φοίβο.