ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Αυτού του είδους τους ποδοσφαιριστές αποκτήσαμε…

Aνακοίνωση της ομάδας με αναφορά στα χαρακτηριστικά των παικτών που προστέθηκαν στο ρόστερ και θα την εκπροσωπήσουν στο πρωτάθλημα της Super League 2

Pροτού ανακοινωθούν τα ονόματα των νέων ποδοσφαιριστών του ΑΟΚ, τα οποία έχουν ήδη αποκτηθεί, η ΠΑΕ με ανακοίνωση της έκανε γνωστά τα κριτήρια με τα οποία προστέθηκαν στην οικογένεια του συλλόγου. Σύμφωνα μ’ αυτήν επιλέχτηκαν παίκτες νεαρής ηλικίας που θα αποτελέσουν τη βάση για την ομάδα του μέλλοντος, οι οποίοι θα κατανοούν την πρόκληση που θα έχουν μπροστά τους και δε θα φοβούνται. Θα είναι εργατικοί και παθιασμένοι με πίστη στις αξίες της ομάδας, που θα είναι υπερήφανοι και θα μισούν να χάνουν. Ήδη έχει «κλείσει» ένας μεγάλος αριθμός απ’ αυτούς και θα αρχίσουν να γίνονται γνωστοί από την Τρίτη 28/12.

Η ανακοίνωση του ΑΟΚ που προτρέπει τους φιλάθλους να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας αναφέρει σχετικά:

«Θέλεις να γνωρίσεις τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα εκπροσωπήσουν την ομάδα και την πανέμορφη πόλη μας στην Super League 2;

Εφόσον αρκετοί καλοί ποδοσφαιριστές έχουν ήδη ενεργό συμβόλαιο με άλλες ομάδες, οι επιλογές μας ήταν περιορισμένες. Όμως υπήρξαμε αρκετά επιλεκτικοί. Θέλαμε να επιλέξουμε νεαρούς και δυναμικούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μας βοηθήσουν σήμερα αλλά θα αποτελούν και μέρος του μέλλοντος μας. Θέλουμε ποδοσφαιριστές από το παρελθόν μας που να γνωρίζουν την ιστορία μας και τις προσπάθειες που καταβάλαμε αλλά και νέους ποδοσφαιριστές που θέλουν να γίνουν μέρος του μέλλοντος μας. Θελήσαμε ατρόμητους ποδοσφαιριστές που κατανοούν την πρόκληση και δεν την φοβούνται.

Θα αρχίσουμε να ανακοινώνουμε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών από αύριο (28/12). Όταν επιλέγαμε αυτούς τους ποδοσφαιριστές, κοιτούσαμε για χαρακτηριστικά που εκπροσωπούν την πόλη μας. Θέλαμε να εντάξουμε ποδοσφαιριστές που να είναι εργατικοί, παθιασμένοι και να πιστεύουν στις οικογενειακές αξίες (στις αξίες της ομάδας). Θέλουμε ποδοσφαιριστές περήφανους που μισούν να χάνουν. Χαρακτηριστικά που θεωρώ πως εκπροσωπούν τους Καβαλιώτες. Άλλωστε η ομάδα μας πρέπει να αντανακλά τις αξίες της πόλης μας.

Στηρίξτε την ομάδα μας και αυτούς τους νέους ποδοσφαιριστές με την παρουσία σας στις εξέδρες του «Ανθή Καραγιάννη».

Αγόρασε ένα εισιτήριο διαρκείας εδώ: https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2005533.html».