ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Ο «παλιός» Γιαννακός συνεχίζει…

Ένας από τους 3 ποδοσφαιριστές της ομάδας που κράτησε όρθια της σημαία της ομάδας θα συνεχίσει και στη νέα εποχή του συλλόγου

Η 3η επίσημη μεταγραφική κίνηση του ΑΟΚ, εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου έρχεται από το υπάρχον δυναμικό της ομάδας, που την κράτησε όρθια στις πρώτες αγωνιστικές. Πρόκειται για έναν από τους 3 πραγματικούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της και είναι ο Ανδρέας Γιαννακός, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που αποτελεί την επιβράβευση της ΠΑΕ για της προσπάθειες που κατέβαλε, μαζί με τους άλλους δύο, που θα ανακοινωθούν προσεχώς…

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρει σχετικά: «Ένας από τους νεαρούς ήρωες της ομάδας που “έβαλαν πλάτη” σε αυτή την δύσκολη περίοδο της ομάδας μας, ο Ανδρέας Γιαννακός, θα είναι μαζί μας και στο υπόλοιπο ταξίδι στην φετινή Super League 2.

Ο Ανδρέας προερχόμενος από τα τμήματα υποδομών του συλλόγου, απέδειξε ότι διαθέτει μέταλλο, επαγγελματισμό και μεγάλη αγάπη για την πόλη και την ομάδα. Στοιχεία που μας κάνουν να πιστεύουμε πως αποτελεί μέρος του μέλλοντος του συλλόγου μας.

Ανδρέα σε ευχαριστούμε!

Στήριξε την ομάδα της πόλης μας με μια αγορά κάρτας διαρκείας εδώ      : https://www.ticketmaster.gr/…/ticketmaster_se_2005533.html».