ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’ λόγω γαστρεντερίτιδας

Η ομάδα παρουσιάστηκε στο γήπεδο του Μακεδονικού μόνο με τον Θόδωρο Κλεπουσνιώτη και έχοντας όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων από το Νοσοκομείο Καβάλας θα επιδιώξει τον εκ νέου ορισμό της αναμέτρησης

Ο Αθλητικός δικαστής θα κρίνει την τύχη του αγώνα της Καβάλας με τον ΠΑΟΚ Β’ για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για το απόγευμα της Τετάρτης 29/12 στο γήπεδο της Νεάπολης. Το παιχνίδι δεν πραγματοποιήθηκε λόγω κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας που παρουσιάστηκε σε 10 μέλη της ομάδας της Καβάλας, η οποία ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με μόλις έναν ποδοσφαιριστή (τον Θόδωρο Κλεπουσνιώτη), απλά και μόνο να δώσει το παρών.

Η γηπεδούχος ομάδα όπως και οι διαιτητές παρουσιάστηκαν κανονικά στον αγωνιστικό χώρο με τους τελευταίους να κλείνουν το φύλλο αγώνα και πλέον θα ακολουθηθεί η γνωστή (για τον ΑΟΚ) διαδικασία της παραπομπής στην αθλητική δικαιοσύνη, όπου θα προσπαθήσει να οριστεί εκ νέου η αναμέτρηση, όπως έγινε και με τις περιπτώσεις της 1ης και 2ης αγωνιστικής. Στον ΑΟΚ έχουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων από το Νοσοκομείο της Καβάλας και έτσι θεωρούν ότι οι λόγοι ανωτέρας βίας που θα επικαλεστούν στον αθλητικό δικαστή θα γίνουν δεκτοί.

Αυτό είναι το τρίτο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής που δεν διεξάγεται, καθώς ήδη για τον δεύτερο όμιλο έχουν αναβληθεί οι αναμετρήσεις του Διαγόρα με τον Εργοτέλη και του Ηροδότου με την Επισκοπή λόγω κορονοϊού.