ΟΘΑΚ-Υδατοσφαίριση: Δεν πήρε καμία νίκη, κέρδισε πολλές εμπειρίες

Σημαντικές εμπειρίες από την ομάδα Κ-17 στη β’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη – Στο επίκεντρο πλέον η προσπάθεια της Κ-15 στο κολυμβητήριο της Καβάλας

Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική παρουσία του τμήματος Εφήβων Κ-17 του ΟΘΑ Καβάλας στη Β’ φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη το διήμερο 28 και 29 Δεκεμβρίου.

Παρά την αξιόλογη προσπάθεια οι αθλητές του Θόδωρου Ανανιάδη δεν κατάφεραν να προκριθούν παίζοντας σε έναν δύσκολο όμιλο απέναντι στις ομάδες του ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Φοίβου και ΝΑΟ Κέρκυρας, χωρίς να κερδίσουν κάποιο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, η εμπειρία που έλαβαν οι νεαροί πολίστες υπήρξε μοναδική και αξιοσημείωτη, καθώς αγωνιζόμενοι τέλη Δεκεμβρίου σε ανοιχτή πισίνα, απόλαυσαν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Αξίζουν συγχαρητήρια στις ομάδες του Φοίβου και του ΠΑΟΚ που άξια περάσανε στην επόμενη φάση. Πλέον όλοι στη τμήμα υδατοσφαίρισης του Ομίλου επικεντρώνονται στη διοργάνωση που έχει αναλάβει από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος στην πόλη της Καβάλας στις 15 και 16 Ιανουαρίου.  Στο κλειστό κολυμβητήριο της πόλης θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες του τμήματος Παίδων Κ-15 για την Β’ φάση του Πανελλήνιου ηλικιακού πρωταθλήματος. Συνεχίζουμε δυνατά, με την ίδια όρεξη. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!