ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Παίρνει δανεικό μέχρι το καλοκαίρι τον Στάθη Μπελεβώνη

Μεταφέρθηκε κατά 45 λεπτά η ώρα έναρξης του εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο «Ανθή Καραγιάννη»

Η ΠΑΕ ΑΟΚ συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό να ανακοινώνει και επίσημα τη συνεργασία της με Έλληνες και ξένους ποδοσφαιριστές και αυτό θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες μιας και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο αριθμός των παικτών με τους οποίους ήρθε σε συμφωνία και απλά αναμένεται η επισημοποίηση της, έχει φτάσει αισίως τις 20!

Πολλοί απ’ αυτούς βρίσκονται ήδη στην Καβάλα και προπονούνται κάτω από τις οδηγίες του Αλεξάντερ Νούρι, άλλοι περιμένουν να αποδεσμευτούν από τις ομάδες που βρίσκονται τώρα, ενώ υπάρχει και άλλοι που βρίσκονται καθ’ οδόν προς την Καβάλα! Ένας απ’ αυτούς είναι ο Στάθης Μπελεβώνης ο οποίος, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης του Αγρινίου, θα δοθεί δανεικός από τον Παναιτωλικό στον ΑΟΚ μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς.

Ο 23χρονος την τρέχουσα σεζόν κατέγραψε 2 συμμετοχές με τα χρώματα του Παναιτωλικού, ως αλλαγή, ενώ από το καλοκαίρι είχε εκφραστεί πρόθεση να παραχωρηθεί δανεικός, μιας και έβλεπε ότι δεν είχε θέση στο βασικό σχήμα της ομάδας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ΑΕ Μεσολογγίου, Δόξα Δράμας και τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Αλλαγή στην ώρας της σέντρας

Εν τω μεταξύ η ομάδα, μετά την αναβολή του αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ β’, λόγω κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας, προετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα της νέας εποχής, όπου τα νεαρά παιδιά που κράτησαν όρθιο τον σύλλογο μέχρι στιγμής θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα. Την Κυριακή ο ΑΟΚ θα υποδεχτεί την Αναγέννηση Καρδίτσας, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. Ο αγώνας αρχικά είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 14.45, αλλά η έναρξη του μεταφέρθηκε για 45 λεπτά αργότερα, κι έτσι το εναρκτήριο λάκτισμα θα γίνει στις 15.30. Η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρει σχετικά:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλας – ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Ιανουαρίου στις 15:30 αντί 14:45 που είχε αρχικά ορισθεί».