Αγία Βαρβάρα: Ο νέος «αρχιτέκτονας» της μυϊκής εκγύμνασης των παικτών της ομάδας

Ο γυμναστής Θωμάς Γαζέτης εντάχθηκε στο προπονητικό team της ομάδας-Το πλούσιο βιογραφικό του και οι συνεργασίες με κορυφαίους Έλληνες και ξένους προπονητές και παίκτες

Η διοίκηση της Αγίας Βαρβάρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στο προπονητικό team της ομάδας εντάσσεται ο γυμναστής (Strength and Conditioning Coach) Θωμάς Γαζέτης, ο οποίος αναλαμβάνει τη μυϊκή εκγύμναση και ενδυνάμωση, τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, αλλά και την αποκατάσταση των μυοσκελετικών τραυματισμών των αθλητών της ομάδας.

Λίγα λόγια για τον Θωμά Γαζέτη

Το πλούσιο βιογραφικό του κόουτς Θωμά Γαζέτη περιλαμβάνει συνεργασίες με κορυφαίους Έλληνες προπονητές, στην Α1 και Α2 Εθνική κατηγορία, με την ομάδα της KAVALA BC, όπως τους Κώστα Πηλαφίδη, Βαγγέλη Αλεξανδρή, Γιάννη Τζήμα, Θωμά Νίκου, Κρίς Χουγκάζ, Δημήτρη Γαλάνη, Άγγελου Κορωνιού, Στηβ Γιατζόγλου, Ηλία Μωσαϊδη, Νίκου Πενταζίδη, αλλά και του τωρινού προπονητή του Παναθηναϊκού Δημήτρη Πρίφτη. Στην πολύχρονη παρουσία του στις κορυφαίες Εθνικές κατηγορίες δούλεψε με σημαντικούς Έλληνες και ξένους αθλητές.

Ο Θωμάς Γαζέτης είναι ιδιοκτήτης του Γυμναστηρίου W29 στην οδό Δαγκλή 12, του πρώτου Personal Training Studio της Καβάλας και συμμετέχει ανελλιπώς στα αθλητικά κοινωνικά δρώμενα της πόλης, όπως το Kavala Night City Run, το Winter Run Palia Kavala, αλλά και το Vikos Street Relays.

«Οι απαιτήσεις της σύγχρονης καλαθοσφαίρισης επιβάλλουν την κατανόηση των αναγκών του κάθε αθλητή ξεχωριστά και για τον λόγο αυτό, η γνώση, η εξειδίκευση, οι εμπειρίες και η προσωπικότητα του coach Γαζέτη είναι στοιχεία όχι απλώς απαραίτητα, αλλά και επιβεβλημένα για το επόμενο βήμα της ομάδας μας! Καλώς ήρθες κόουτς!», αναφέρει η ομάδα στο μήνυμά της για τη συνεργασία με τον Θωμά Γαζέτη.