ΠΑΕ ΑΟΚ 1965-Απόλλων Λάρισας: Με Ελληνική ενδεκάδα και με εισιτήριο της… Καρδίτσας

Κανονικά θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι της «νέας εποχής» της ομάδας στο «Ανθή Καραγιάννη» - Θα ισχύσουν τα εισιτήρια που προμηθεύτηκαν οι φίλαθλοι για το παιχνίδι με την Καρδίτσα που αναβλήθηκε

Με Ελληνική, ως επί το πλείστον, ενδεκάδα θα παραταχθεί την Τετάρτη στις 15.00 στο «Ανθή Καραγιάννη» η ομάδα της Καβάλας κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας για την 12η αγωνιστική της Super League 2. To συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως άλλωστε και τα περισσότερα της αγωνιστικής αναμένεται να πραγματοποιηθεί κανονικά μιας και το πρόβλημα με τα κρούσματα κορονοϊού μειώθηκε αισθητά στις ομάδες. Θα είναι δε ιστορικής σημασίας για το «καραβάκι», μιας και θα πρόκειται για το πρώτο της «νέας εποχής», αφού πλέον θα μπορέσει να παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο με κανονική ενδεκάδα και όχι με τα νεαρά παιδιά με τα οποία έπαιζε όλο αυτό το διάστημα.

Ποιο ξένοι είναι «έτοιμοι»

Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα ο ΑΟΚ θα παρουσιαστεί με πλήρη σύνθεση, και στο γήπεδο αλλά και στον πάγκο, λόγω των πολλών μεταγραφικών κινήσεων που έχει κάνει, όμως λόγω των γνωστών προβλημάτων με τη βίζα των Αλίμι και Χοσεινπούρ αλλά και τις καθυστερήσεις στην έκδοση των δελτίων άλλων ξένων ποδοσφαιριστών, η ομάδα της Καβάλας θα έχει έντονο Ελληνικό χρώμα στη σημερινή αναμέτρηση. Οι μόνοι ξένοι παίκτες που υπολογίζονται από τον Αλεξάντερ Νούρι είναι οι Κοέν και Σπάχιτς, ενώ θεωρείται θέμα ημερών να τεθούν εντός πλάνων και οι Σέρβοι Νεντελίκοβιτς και Σταμένκοβιτς.

Πολύ καλές εντυπώσεις από τον Γερμανό

Στο μέτωπο των μεταγραφών, που συνεχίζει να παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, χθες αναμενόταν η άφιξη στην Ελλάδα του Λετονού επιθετικού Άιβαρ Έμσις, για τον οποίο υπάρχουν υψηλές προσδοκίες μιας και πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δυνατό και αποτελεσματικό παίκτη, ενώ εξαιρετική εντύπωση έχει κάνει με την παρουσία του και ο έμπειρος Γερμανός Πάτρικ Έμπερτ. Πρόκειται για έναν παίκτη που από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Καβάλα ξεχώρισε και αν τελικά υπογράψει στον ΑΟΚ θα είναι μια σημαντικότατη προσθήκη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήρθε στην Καβάλα για να δει τις συνθήκες και το κλίμα που επικρατεί και ότι έμεινε ευχαριστημένος μ’ αυτά που είδε. Ωστόσο ακόμα δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουμε αίσια έκβαση της υπόθεσης. Όσο για το νεαρό Ολλανδό που επίσης προπονείται με την ομάδα, μέχρι στιγμής δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο, αν και είναι ακόμα νωρίς…

Ισχύει το εισιτήριο με την Καρδίτσα

Σε ότι αφορά το σημερινό παιχνίδι, η διοίκηση της ΠΑΕ έκανε γνωστό με ανακοίνωση της ότι όσοι αγόρασαν εισιτήριο για το αναβληθέν παιχνίδι με την Καρδίτσα, θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟΚ αναφέρει σχετικά: «Η ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα 1965 ενημερώνει πως όσοι φίλοι προμηθεύτηκαν εισιτήριο για την αναμέτρηση της ομάδας μας απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας η οποία αναβλήθηκε, μπορεί να το χρησιμοποιήσει στην αυριανή αναμέτρηση της ομάδας μας κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας».