Άλεξ Χαντιτάτζι: Ο φοίνικας αναγεννήθηκε από τις στάχτες. Ραντεβού στο γήπεδο!

Το μήνυμα του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 προς τους φιλάθλους της ομάδας εν όψει του πρώτου επίσημου αγώνα της νέας εποχής

Κάλεσμα προς όλους τους φιλάθλους του ΑΟΚ να βρεθεί το απόγευμα της Τετάρτης 12/12 στο «Ανθή Καραγιάννη» για να δουν από κοντά τη νέα ομάδα που δημιουργήθηκε μέσα σε 30 ημέρες και είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών της διοίκησης αλλά και των όλων όσων ενδιαφέρονται γι’ αυτήν απευθύνει ο Άλεξ Χαντιτάτζι. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ μιλάει σε πρώτο πρόσωπο προς τους φιλάθλους του συλλόγου παραθέτοντας τις τεράστιες δυσκολίες που ξεπεράστηκαν και τονίζοντας ότι οι οπαδοί θα πρέπει να κατεβούν στο γήπεδο γιατί έχουν κερδίσει το δικαίωμα να παρακολουθήσουν το αποτέλεσμα της επιτυχίας τους μιας και αυτοί συνέβαλαν σ’ αυτήν.

Το μήνυμα του Καναδοϊρανού επιχειρηματία αναφέρει σχετικά:

«Μια νεκρή ομάδα ποδοσφαίρου, μια ομάδα χωρίς παίκτες, προπονητές, ή στολές. Χωρίς άδεια να παίξει ποδόσφαιρο πουθενά εκτός από το να της λένε ότι πρέπει να είναι στην τρίτη κατηγορία με τους Ερασιτέχνες.

Εννέα δικηγόροι, 8 διαφορετικά δικαστήρια και προσφυγές. 163 Ημέρες αβεβαιότητας, απογοητεύσεων, πολλών ερωτήσεων και ανησυχιών. Τόσες πολλές μάχες και πόλεμοι.

Νέος προπονητής και τεχνικός διευθυντής, νέο επιτελείο, 28 νέοι παίκτες υπέγραψαν και ήρθαν στην Καβάλα από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο. Όλα σε 30 μέρες και όλα αυτά για την ελπίδα ενός καλύτερου μέλλοντος. Ένα καλύτερο μέλλον για την ποδοσφαιρική σας ομάδα και την πόλη της Καβάλας!

Αυτή η μέρα έφτασε! Η μέρα για την οποία παλέψαμε τόσο σκληρά. Η μέρα που όλοι ελπίζαμε.

Αύριο 12 Ιανουαρίου 2022 είναι η μέρα που όλοι περιμέναμε. Μεγάλη και ένδοξη μέρα για την πόλη και την ιστορία της ομάδας! Βεβαιώσου ότι θα είσαι εκεί. Όχι επειδή οι νέοι παίκτες, ο προπονητές και ομάδα χρειάζονται τη στήριξη και την αγάπη σου. Όχι επειδή οι ζητωκραυγές και η ενέργειά σου θα δώσουν ενέργεια στην ομάδα. Όχι επειδή αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για αυτήν. Όχι μόνο επειδή θέλεις να δείξεις σε ολόκληρο τον κόσμο ότι είσαι πίσω από αυτή την ομάδα και το όραμά μας.

Θέλεις να είσαι εκεί αύριο γιατί το αξίζεις. Έχεις αγωνιστεί σκληρά για αυτή την ομάδα, αξίζεις και έχεις κερδίσει το δικαίωμα να παρακολουθήσεις τα κατορθώματα και τη νίκη σου!

Ο Φοίνικας αναγεννήθηκε από τις στάχτες!
Καβάλα, Ραντεβού στο γήπεδο αύριο»!