Αλεξάντερ Νούρι: Αυτό που έγινε στον ΑΟΚ, δεν έχει γίνει πουθενά!

Ο προπονητής της Καβάλας μοίραζε συγχαρητήρια στους παίκτες του για το πρώτο βήμα, αλλά και σε όλους όσους δούλεψαν για να «στήσουν» απ’ την αρχή την ομάδα σε τόσο λίγες ημέρες

Συγχαρητήρια μοίραζε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Καβάλας Αλεξάντερ Νούρι, όχι όμως μόνο στους ποδοσφαιριστές του για την εμφάνιση και την προσπάθεια του, αλλά και σε όλα τα μέλη του σωματείου που από το δικό τους πόστο κατάφεραν να «στήσουν» μια ομάδα, στην κυριολεξία, από το μηδέν. Ο Γερμανοιρανός τεχνικός του ΑΟΚ ευχαρίστησε επίσης τον κόσμο για την υποστήριξη αλλά και τον Αλεξάντερ Χαντιτάτζι για το πάθος και την αγάπη του προς την ομάδα.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι:

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, υπήρχαν δυνατές μονομαχίες με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για το καλύτερο στο βαρύ αγωνιστικό χώρο. Ήταν ένας αγώνας με πολλά φάουλ και λίγες φάσεις. Οι άμυνες των δύο ομάδων έκαναν σπουδαία δουλειά. Εμείς έχουμε πολλά πράγματα να τα δουλέψουμε και να τα βελτιώσουμε, όπως για παράδειγμα να κυκλοφορούμε πιο γρήγορα την μπάλα και να δημιουργούμε ευκαιρίες. Όπως και να έχει όμως είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά, ορισμένα από τα οποία δεν έχουν αγωνιστεί εδώ και μισό χρόνο. Είχαμε μόνο λίγες προπονήσεις για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο. Παλέψαμε και υπήρχε ένα δυνατό ομαδικό πνεύμα μέσα στο γήπεδο.

Όπως είπα είμαι πολύ ευχαριστημένος από το πρώτο βήμα που κάναμε, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι έχουμε πολύ ακόμα δουλειά να κάνουμε.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για την υποστήριξη τους. Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να νοιώθουμε ότι τους έχουμε στο πλευρό μας.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τα νεαρά παιδιά της Καβάλας, αυτούς τους μικρούς ήρωες που φόρεσαν τη φανέλα της το προηγούμενο διάστημα και έτσι μας έφεραν σ’ αυτή την κατάσταση που είμαστε τώρα να διεκδικούμε με αξιώσεις να παραμείνουμε στη Super League 2.

Φυσικά ευχαριστώ τον κ. Χαντιτάτζι που δημιούργησε αυτή την ομάδα, έχοντας τόσο πολύ πάθος και τόσο μεγάλη αγάπη γι’ αυτήν, κάνοντας τόσο μεγάλες επενδύσεις.

Ακόμα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που προσπαθούν για την ομάδα, τον εκπρόσωπο τύπου (σ. σ. Νάκης Κομνηνός), τα παιδιά στα γραφεία, την Ευτυχία, τον Γιώργο Μανάφη (Γενικό Αρχηγό), τον Βασίλη  και όλα τα άλλα παιδιά που δουλεύουν σκληρά για να δημιουργήσουμε αυτή την ομάδα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι εκπληκτικό. Πιστεύω ότι κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν! Γι’ αυτό είμαι ευγνώμων και τους ευχαριστώ όλους γι’ αυτά που κάνουν».

Γιάννης Καζαντζίδης: «Καλωσορίζω όλο τον κόσμο στη νέα εποχή του ΑΟΚ»

Δηλώσεις έκανε και ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Καζαντζίδης, που είναι από τους λίγους που επέστρεψε από το περσινό ρόστερ.

«Κατ’ αρχήν θέλω να καλωσορίσω όλο τον κόσμο της Καβάλας που ήρθε και μας στήριξε σ’ αυτή τη νέα εποχή της ομάδας και να τους ευχαριστήσω για το βροντερό παρόν που έδωσε στις κερκίδες. Να ευχαριστήσω τα παιδιά που στελέχωσαν την ομάδα μέχρι τον Ιανουάριο για να μπορεί ο ΑΟΚ να βρίσκεται στη Super League 2.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι, παίζαμε με μια ομάδα που βρίσκεται ακριβώς από πάνω μας στη βαθμολογία. Σίγουρα θα θέλαμε να κερδίσουμε έτσι ώστε σε περίπτωση ισοβαθμίας να έχουμε το πλεονέκτημα. Εμείς δεν είχαμε πολλές ημέρες για να δουλέψουμε. Έρχονται συνεχώς νέοι παίκτες για να στελεχώσουν το ρόστερ και να μπορούμε να μιλάμε διαφορετικά σε λίγες εβδομάδες.

Στο 1ο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Μπήκαμε με όρεξη και ένταση, αλλά δεν έγιναν πολλές φάσεις. Στο 2ο μέρος όσο περνούσε η ώρα κουραζόμασταν αλλά με τη στήριξη του κόσμου παλέψαμε κι αφού δεν μπορούσαμε να πάρουμε το «τρίποντο» πήραμε την ισοπαλία. Πλέον κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον».