Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Παίδων Κ-15: Το πόλο στην Καβάλα έχει παρόν και κυρίως, μέλλον

Το τμήμα υδατοσφαίρισης Παίδων Κ-15 της Καβάλας προκρίθηκε επάξια στην ημιτελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος-Στο... βάθρο και το Κλειστό Κολυμβητήριο, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις

Με δύο νίκες -παίζοντας με Σέρρες και ΧΑΝΘ- και μία ήττα -από τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης- το τμήμα υδατοσφαίρισης Παίδων Κ-15 της Καβάλας προκρίθηκε επάξια στην ημιτελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, αφού τερμάτισε στη δεύτερη θέση της κατάταξης του ομίλου πίσω από τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης.

Οι αθλητές του Θόδωρου Ανανιάδη με τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους [δείτε εδώ και εδώ] ανέδειξαν τη συστηματική δουλειά που γίνετε σε όλα τα ηλικιακά τμήματα της ομάδας και απέδειξαν πως η υδατοσφαίριση της Καβάλας έχει ένα αξιέπαινο παρόν και ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Παίδων Κ-15 το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Κλειστό Κολυμβητήριο της Καβάλας, ανοίγει το δρόμο για την περαιτέρω αξιοποίηση των κολυμβητικών υποδομών της πόλης οι οποίες μπορούν αποδεδειγμένα να φιλοξενήσουν μεγάλες διοργανώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι τα τμήματα υδατοσφαίρισης προπονούνται καθημερινά 19:30-21:30 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καβάλας.