ΑΣΕΑ Καβάλας: Στην κορυφή του 1ου ομίλου της Α2 με το απόλυτο των νικών

Η ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Καβάλας θα διεκδικήσει την άνοδο της στην Α1, μέσω των πλέι οφς που θα γίνουν στο τέλος Ιανουαρίου

Ο ΑΣΕΑ Καβάλας έφτασε αήττητος στην πρωτιά στον 1ο όμιλο της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών. Το πρόγραμμα της Κυριακής 16/1 στα κορυφαία εθνικά πρωταθλήματα είχε, έτσι κι αλλιώς, μόνο ένα ματς, αυτό του πρωτοπόρου ΑΣΕΑ με τον 2ο της βαθμολογίας ΑΣ Γυμνάσιο, στην Καβάλα. Η ομάδα της Αθήνας όμως, δεν ταξίδεψε στη μακεδονική πόλη για την τελευταία αγωνιστική και το τοπικό σωματείο πήρε τη νίκη στα χαρτιά. Έτσι μετά την εξασφαλισμένη πρωτιά εμφάνισε και το απόλυτο των νικών στο φινάλε της α’ φάσης, ενώ το Γυμνάσιο δεν επηρεάζεται βαθμολογικά από τον μηδενισμό, καθώς είχε σιγουρέψει την κατάκτηση της 2ης προνομιούχου θέσης.

Τόσο ο ΑΣΕΑ Καβάλας όσο και το Γυμνάσιο πάνε στα πλέι οφ στο τέλος του μήνα και συναντούν τον Άρη Νικαίας και την Αθηνά Μαγκουφάνας, οι οποίες κατέλαβαν χτες την 1η και τη 2η θέση αντίστοιχα στον 2ο όμιλο. Η Καβάλα ετοιμάζεται τώρα για το 3ο αναπτυξιακό τουρνουά της σεζόν 2021-2022, που είναι να το διοργανώσει στο κλειστό γυμναστήριο της Γεωργιανής το προσεχές Σαββατοκύριακο. Στο ΣΕΦ εξάλλου, ολοκληρώθηκαν χτες οι συναντήσεις για τον 1ο όμιλο στη Β’ Εθνική Λοιπής Χώρας ανδρών με νικητή τον Ποσειδώνα Τήνου.

Στην Α2 κατηγορία ανδρών ο 2ος όμιλος τελείωσε την Κυριακή στο ΣΕΦ, ενώ ο 1ος είχε μόνο δύο εκκρεμότητες. Η μία ήταν το ματς στην Καβάλα, το οποίο κατέκτησε με 3-0 α.α. η τοπική ομάδα. Θυμίζουμε ότι είχε νικήσει άνευ αγώνα τον ΓΑΟ Πειραιά, που επίσης δεν μετέβη στην Καβάλα.

Η δεύτερη εκκρεμότητα είναι το εξ αναβολής παιχνίδι του ΑΟ Πεύκης με τον ΔΑΟ Ταύρου. Οι δύο ομάδες συμφώνησαν να γίνει το ερχόμενο Σάββατο, στη 1μμ, στην Πεύκη.

Η Βαθμολογία

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου στην Α2 Ανδρών μετά από 8 αγώνες έχει ως εξής:

  1. ΑΣΕΑ Καβάλας 16
  2. ΑΣ Το Γυμνάσιο 12 *
  3. ΑΟ Πεύκης 10 (σε 7 αγώνες)
  4. ΔΑΟ Ταύρου 9 (σε 7 αγώνες)
  5. ΓΑΟ Πειραιά  8 *

* Ο ΑΣ Το Γυμνάσιο και ο ΓΑΟ Πειραιά έχουν από έναν μηδενισμό.