ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση αναβολής του αγώνα με τα Τρίκαλα

Σχεδόν βέβαια το νέο «άκυρο» στη διεξαγωγή της αναμέτρησης λόγω κρουσμάτων Covid-19 στον ΑΟΤ – Δωρεάν είσοδος στους μαθητές Γυμνασίων – Λυκείων της Καβάλας αν γίνει το παιχνίδι

Μόνο την επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής περιμένουν πλέον στην ομάδα της Καβάλας προκειμένου να οριστικοποιηθεί η εκ νέου αναβολή του αγώνα με τα Τρίκαλα, για την 11η αγωνιστική της Super League 2. Στο στρατόπεδο του ΑΟΚ θεωρούν δεδομένο ότι ο ΑΟΤ δε θα ταξιδέψει στην Καβάλα, μετά τη δημοσιοποίηση της ύπαρξης 7 θετικών κρουσμάτων κορονοϊού (4 την Κυριακή και 3 τη Δευτέρα) και τη σχετική δήλωση προς τη SL2. Εξ αυτού του γεγονότος μάλιστα αναβλήθηκαν και οι προπονήσεις του συλλόγου με το φόβο της μετάδοσης του ιού.

Έτσι λοιπόν, ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 15.00 στο «Ανθή Καραγιάννη» την Τετάρτη 19/1 δε θα διεξαχθεί, γεγονός που από αγωνιστικής πλευράς είναι θετικό για το συγκρότημα του Αλεξάντερ Νούρι, το οποίο θα έχει περισσότερο χρόνο να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί για τον επόμενο αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Προς απόκτηση ακόμα ενός επιθετικού

Σε ότι αφορά το μέτωπο των μεταγραφών, αλλά και της έλευσης των παικτών που έχουν αποκτηθεί μεν αλλά ακόμα δεν έχουν έρθει στην Καβάλα για να ενσωματωθούν με την ομάδα, ο ΑΟΚ φαίνεται ότι είναι κοντά στην απόκτηση ενός ακόμα ξένου ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην επίθεση και προπονείται στο γήπεδο του Κρυονερίου. Όσο για τον Αλίμι, η βίζα του έχει εκδοθεί και άρα είναι θέμα χρόνου να έρθει στην Καβάλα, ενώ επικρατεί αισιοδοξία και για την περίπτωση του Χοσεινπούρ.

Δωρεάν είσοδος για τους μαθητές της Καβάλας

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟΚ απεύθυνε κάλεσμα προς τους νεαρούς μαθητές της Καβάλας να κατεβούν στο γήπεδο, αν και εφ’ όσον διεξαχθεί ο αγώνας με τα Τρίκαλα. Απέστειλε επιστολή στους διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης, τονίζοντας ότι οι μαθητές θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν την αναμέτρηση, από τη Θύρα 1. Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Αξιότιμοι/ες κύριοι/ες Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Καβάλας, σας αποστέλλουμε το παρών, εκ μέρους του κυρίου Alexander Haditaghi ιδιοκτήτη της ομάδας της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα.

Θα ήταν μεγάλη μας τιμή και χαρά να παρακολουθήσουν δωρεάν οι μαθητές των σχολείων σας, την αναμέτρηση ανάμεσα στην ομάδα μας και την ομάδα των Τρικάλων, την Τετάρτη 19.01.2022 στο Γήπεδο Ανθή Καραγιάννη στις 15:00. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε επιπλέον διευκρίνηση.

Υποσημείωση :

  • Ελεύθερη Είσοδο στο γήπεδο δικαιούνται οι μαθητές οι οποίοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι.
  • Η είσοδος θα πραγματοποιείται από τη Θύρα 1, επιδεικνύοντας το μαθητικό πάσο».