Άλεξ Χαντιτάτζι: «Άνοιγμα» προς τους φιλάθλους και τις ομάδες Γ’ Εθνικής Καβάλας και Δράμας

Τι αναφέρει το μήνυμα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΟΚ προς τους φίλους του συλλόγου, ποιες επιπλέον παροχές θα υπάρξουν και πως μπορούν να βοηθηθούν οι ομάδες της Γ’ Εθνικής της περιοχής

Επιπλέον ανοίγματα προς τους φιλάθλους αλλά και τους συλλόγους της περιοχής επιχειρεί ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, με στόχο να τους φέρει κοντά στην ομάδα αλλά και να αναπτύξει το πνεύμα συνεργασία ανάμεσα τους. Με μήνυμα του ο Άλεξ Χαντιτάτζι κάνει γνωστό ότι τα ΑΜΕΑ και τα άτομα με αυτισμό θα μπαίνουν δωρεάν στο γήπεδο, ενώ οι άνεργοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας με μόλις 50 ευρώ.

Επίσης σε ότι αφορά τους φίλους της ομάδας που δε βρίσκονται στην Καβάλα, ανακοίνωσε ότι οι εντός έδρας αγώνες θα καλύπτονται με live streaming χωρίς κανένα κόστος για φέτος, ενώ το ίδιο θα γίνεται και για τους εκτός έδρας εφ’ όσον υπάρξει αμοιβαιότητα.

Τέλος έκανε μια σημαντική πρόταση συνεργασίας με τις ομάδες της Γ’ Εθνικής της Καβάλας και της Δράμας, δηλώνοντας την δυνατότητα να παραχωρηθούν ορισμένοι παίκτες του ΑΟΚ ως δανεικοί, προκειμένου να «πάρουν παιχνίδια».

Το μήνυμα του Άλεξ Χαντιτάτζι αναφέρει σχετικά:

«Σαν σύλλογος πρέπει να δώσουμε τα κατάλληλα παραδείγματα στην κοινωνία»

«Ο στόχος και η αποστολή μας σαν ομάδα είναι να φέρουμε κόσμο, πόλεις και κοινωνίες κοντά. Δεν έχουμε εχθρούς, έχουμε ανταγωνιστές.

Οι ανταγωνιστές μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα και σαν άτομα. Σαν σύλλογος πρέπει να δώσουμε τα κατάλληλα παραδείγματα στην κοινωνία, στην περιοχή και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Από αυτή την στιγμή βρίσκονται σε ισχύ τα παρακάτω:

  1. Όλα τα άτομα με αυτισμό και ΑΜΕΑ μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν κάρτα διαρκείας από τα γραφεία μας.
  2. Όλοι οι άνεργοι στην Καβάλα μπορούν να αποκτήσουν κάρτα διαρκείας με κόστος τα 50€. Δηλαδή περίπου 3 ευρώ ανά παιχνίδι.
  3. Ως δείγμα αγάπης προς όλους τους φίλους της ομάδας και ιδιαίτερα στο Fan Club της Αθήνας, θα καλύπτουμε με live streaming όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας για φέτος, ΔΩΡΕΑΝ. Αν κάποιοι από τους αντιπάλους μας θέλουν να κάνουν το ίδιο στην έδρα μας έχουν την άδεια μας, εφόσον μας επιτραπεί να κάνουμε το ίδιο στην δική τους.
  4. Κατανοώ πως αρκετές ομάδες της Καβάλας και της Δράμας στην Γ’ Εθνική μπορεί να χρειάζονται την βοήθεια μας. Είμαστε στη διάθεσή τους ώστε να δανείσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μπορέσουν να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Έχουμε ροστερ 32 ποδοσφαιριστών και βρισκόμαστε σε καλή θέση ώστε να βοηθήσουμε τους φίλους μας και πιθανούς αυριανούς ανταγωνιστές».