Άλεξ Χαντιτάτζι: Στόχος μας να τερματίσουμε στην 6η ή 7η θέση

Αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας, αν και απογοητευμένος από την ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του με το τέλος του αγώνα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟΚ

ΑΑπογοητευμένος από το αποτέλεσμα, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, αλλά πολύ αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας εμφανίστηκε ο Άλεξ Χαντιτάτζι μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Στις δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟΚ, τόνισε η ομάδα στην ουσία τώρα δημιουργείται και ότι με την ποιότητα που υπάρχει είναι σίγουρος ότι θα κερδίσει τα περισσότερα από τα παιχνίδια που έρχονται και θα τερματίσει μέσα στις 6-7 πρώτες της βαθμολογίας.

Συγκεκριμένα τόνισε τα εξής:

«Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο οποίο είχαμε την ευκαιρία να το κερδίσουμε. Και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι ήθελαν να το κερδίσουν. Εμείς κάναμε πολλά λάθη, όπως και ο διαιτητής έκανε ορισμένα… Είμαι απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα, αν και θα πρέπει να πούμε ότι αυτή η ομάδα βρίσκεται μαζί και δουλεύει εδώ και δύο μόλις εβδομάδες. Γι’ αυτό το λόγο και αυτό το αποτέλεσμα είναι αποδεκτό. Αυτό ήταν το 2ο παιχνίδι που παίζουμε εδώ όλοι μαζί και λόγω του Covid-19 είχαμε μόλις 11 ημέρες προπονήσεων.

Νομίζω ότι τα επόμενα 2-3 παιχνίδι θα είναι κρίσιμα σε ότι αφορά να μπορέσουμε να «δεθούμε» ως ομάδα, αλλά είμαι σίγουρος ότι έχουμε το ταλέντο, την ωριμότητα, τις δυνατότητες και την καθοδήγηση από τον πάγκο για να κερδίσουμε τα περισσότερα από τα παιχνίδια που έρχονται απ’ εδώ και πέρα. Πιστεύω ότι έχουμε δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω σ’ αυτήν.

Οι πραγματικοί ήρωες της αναμέτρησης πάντως ήταν ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο. Ήταν αρκετός, έδωσε ενέργεια στους ποδοσφαιριστές μας και μας βοήθησε να πάρουμε, έστω κι αυτόν τον ένα βαθμό. Ένα ταξίδι των 1000 βημάτων ξεκινάει από το 1ο βήμα και σήμερα έγινε το 2ο.

Ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε στην 6η με 7η θέση τη φετινή χρονιά. Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Πιστεύω ότι με την ποιότητα των παικτών μας θα πετύχουμε αυτόν τον στόχο. Έχουμε ένα ρόστερ από 28 πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, που ο καθένας απ’ αυτούς μπορεί να μπει στο γήπεδο και να κάνει τη διαφορά. Σ’ αυτό το σημείο θα πρέπει να πούμε ότι ορισμένοι από τους παίκτες μας δεν έχουν αγωνιστεί το τελευταίο 6μηνο, όπως για παράδειγμα Έμπερτ. Ο Αλίμι ήρθε στην Καβάλα πριν από 3 ημέρες, όπως ο Μπόουμαν και ο Άιβαρς. Συνεπώς θα χρειαστεί χρόνος αλλά είναι αισιόδοξος για την ομάδα»!